En iyi FromSoftware souls oyunu nedir?

Bu soruya cevap veremem çünkü bloodborne ve demon souls oynamadım. Geri kalan oyunlar arasında bir sıralama yapacak olursam:

Elden ring>Dark Souls 3 > Sekiro>Dark souls remastered> Dark souls 2

Bloodborne'un seri dışına çıkmasında zaten bir sakınca yok fakat bunu ana souls oyunu diye göze soktuklarında problem başlıyor ve evet DS3'ün ciddi ciddi Bloodborne oyunundan devşirdiği birçok bölüm var. Nostaljik hisleri bir kenara bırakırsak ama Elden Ring 8 saat oynasam da favori souls oyunum.

Direkt souls ruhu açısından bence Sekiro ve Bloodborne en iyileri ama oyun içeriği konusunda Elden Ring en iyisi.

Elden Ring bana bir oyundan alinabilecek en buyuk keyfi verdi. Daha once hiçbir oyundan o kadar keyif almamistim. Ben o yuzden Elden Ring diyorum. Sonrasi icin ayri tutabilecegim Sekiro var inanilmaz keyifli. Dark Souls serisi bence hepsi kendi icinde ayri guzel. Birini digerinden pek ayiramiyorum. Demon's Souls remake ve Bloodborne oynayamadim. Tek arzum onlari da en yakin zamanda oynamak. Cok merak ediyorum gercekten.

Size göre en iyi FromSoftware şirketinin elinden çıkan souls oyunu hangisi?
Bence Dark Souls II hem içerik bolluğu hem bosslar açısından çok iyi bir oyun.
Sadece Dark Souls üçlemesini oynamadım, geriye kalan tüm souls oyunlarını oynadım ve bence açık ara Elden Ring.

2.ye Bloodborne'u koyarım sanırım. Sekiro'daki kombat çok iyi, ama oyun gereksiz derecede zor. Souls oyunlarına göre çok ayrı bir seviyede. Zevk vermemeye başlayınca bir tık kolaylaştıran mod indirip oynamıştım.

Kesinlikle bloodborne ilk göz ağrım.
From software in tüm oyunlarını oynadim
Sonra dark souls 1

Demon soulsta baya iyi bi oyun ama bence en altta soulslar içinde

Dark Souls 1'in bölüm tasarımları ve bağlantılı dünyaları çok güzel bu açıdan Elden Ring'den iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…