En iyi FromSoftware souls oyunu nedir?

DS1'in ikinci yarısının kötü olması dışındakilere katılmıyorum. Öncelikle Bloodborne'un serinin dışına çıkmasında bir sakınca yok. Firmalar yeni şeyler deneyebilir. Bloodborne ve DS3 çok farklı oyunlar. Bana göre en iyi DS 3. oyun. Ayrıca Sekiro alıştıktan sonra serideki en kolay oyun oluyor.

Bloodborne'un seri dışına çıkmasında zaten bir sakınca yok fakat bunu ana souls oyunu diye göze soktuklarında problem başlıyor ve evet DS3'ün ciddi ciddi Bloodborne oyunundan devşirdiği birçok bölüm var. Nostaljik hisleri bir kenara bırakırsak ama Elden Ring 8 saat oynasam da favori souls oyunum.
 
Elden Ring bana bir oyundan alinabilecek en buyuk keyfi verdi. Daha once hiçbir oyundan o kadar keyif almamistim. Ben o yuzden Elden Ring diyorum. Sonrasi icin ayri tutabilecegim Sekiro var inanilmaz keyifli. Dark Souls serisi bence hepsi kendi icinde ayri guzel. Birini digerinden pek ayiramiyorum. Demon's Souls remake ve Bloodborne oynayamadim. Tek arzum onlari da en yakin zamanda oynamak. Cok merak ediyorum gercekten.
 
Size göre en iyi FromSoftware şirketinin elinden çıkan souls oyunu hangisi?
Bence Dark Souls II hem içerik bolluğu hem bosslar açısından çok iyi bir oyun.
Sadece Dark Souls üçlemesini oynamadım, geriye kalan tüm souls oyunlarını oynadım ve bence açık ara Elden Ring.

2.ye Bloodborne'u koyarım sanırım. Sekiro'daki kombat çok iyi, ama oyun gereksiz derecede zor. Souls oyunlarına göre çok ayrı bir seviyede. Zevk vermemeye başlayınca bir tık kolaylaştıran mod indirip oynamıştım.
 
Kesinlikle bloodborne ilk göz ağrım.
From software in tüm oyunlarını oynadim
Sonra dark souls 1

Demon soulsta baya iyi bi oyun ama bence en altta soulslar içinde

Duyguları bırakıp konuşmak gerekirse elbette en iyisi Elden Ring. Elden Ring dışında bir seçenek söyleyen ya RPG oyunu sevmiyordur ya da nostaljik hisler barındırdığı diğer bir oyundan kopamıyordur. Çünkü bariz bir şekilde Elden Ring'in formülü Souls formülünün mükemmelleştirilmiş halidir.

Sadece Ash of War sistemi bile onu Dark Souls'lardan üstün yapmaya yeter. Elden Ring'in barındırdığı içerik çeşitliliği önceki hiçbir FS yapımında yok. Tüm bunları bile bile hala daha "Dark Souls 1 daha iyi ER'den" diyebiliyorsa bir insan; bunun nostaljik hisler dışında hiçbir sebebi yoktur. Dark Souls 1 hiçbir açıdan ER'den daha iyi olamaz çünkü göz var nizam var.

Dark Souls 1'in bölüm tasarımları ve bağlantılı dünyaları çok güzel bu açıdan Elden Ring'den iyi
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı