En İyi Güç Kaynağı Markası Hangisidir?

Xigmatek nasıldır , baya sey yapıyor diyorlar.
En iyisi değilde alınabilir bir firma diye okudum.
Bana göre şunlar iyi FSP, High Power, Corsair, CM, Shaarkon ama iyi markaların kötü ürünleride olabiliyor. Satın almadan önce alacağınız ürünü iyice araştırıp konu açmalısın.

Ayrıca bana göre kötü PSU üreticileride şunlar Rampage, Gametech, Gamepower falan, Everest, Casper, Powerboost gibi üreticiler.

En iyisi değilde alınabilir bir firma diye okudum.
Bana göre şunlar iyi FSP, High Power, Corsair, CM, Sharkoon ama iyi markaların kötü ürünleride olabiliyor. Satın almadan önce alacağınız ürünü iyice araştırıp konu açmalısın.

Ayrıca bana göre kötü PSU üreticileride şunlar Rampage, Gametech, Gamepower falan, Everest, Casper, Powerboost gibi üreticiler.
Sharkoon SHP modeli kötü bir ürün olduğunu düşünüyorum, dedikleriniz konusunda haklısınız ama katılmadığım tek nokta; Casper'in kasalarının PSU'sunu FSP yapıyor, yani tam anlamıyla kalitesiz değil ve Rampage, Everest gibi ürünlere değişirim :)

Sharkoon SHP modeli kötü bir ürün olduğunu düşünüyorum, dedikleriniz konusunda haklısınız ama katılmadığım tek nokta; Casper'in kasalarının PSU'sunu FSP yapıyor, yani tam anlamıyla kalitesiz değil ve Rampage, Everest gibi ürünlere değişirim :)
Evet hocam ama iyi markaların kötü ürünleri olduğunu belirtmiştim. Casper konusunda yanılmışım.

Corsair vs 550 nasıl.

Eskisi kötüydü ancak 2018 model yeni PSU'lar daha iyi. Onun yerine daha ucuz=
Daha iyi olarak=

Corsair VS550 nasıl ?
2018 modeli direkt alınır, Sharkoon SHP650W'dan daha iyidir, bari eski tip ünite kullanmıyor. Gold Zero modeline bütçe yeterse alabilirsiniz, sisteminiz nedir? Ona göre konuşalım ama şu an en az alınması gereken değer; 500W o da kaliteli ve gerçek 80+ ile.

Konu açmanızı öneririm, eski konuyu hortlatmak yasak ve ban sebebi olabiliyor. Konu açarsanız, bu konuyu da işgal etmemiş oluruz :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı