Türknet herkesin dilinden düşüremediği şu lanet İSS. Yaklaşık olarak 20-25 gün önce başvurdum mailime yolladıkları belgeleri imzalayıp gönderdim, belgeler onayladı fakat Degerli musterimiz, bulundugunuz bolgedeki altyapi sorunlari nedeniyle hizmetinizi baslatmamiz gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Şu asamada bir sey yapmaniza gerek yok. Bu mesaji size isler biraz gecikiyor, özur dileriz demek icin gonderdik. Sizi duzenli olarak bilgilendirmeye devam edecegiz. 20 gün oldu hala aynı. Oturduğum evde zaten bir yalın hizmet alıyorum fakat ikinci bir internet bağlatmak istiyordum birinde internette dizi, film izleyip diğerinde dosya indirmek ve yüklemek için kullanacaktım Türknet 2 günde bir arıyor yaptık yapacaz diye tarih vermiyorlar kesinlikle en kısa sürede Türk Telekom ile irtibat halindeyiz diyip yukarıdaki mesajı yolluyorlar. Sabrımın taşmasına az kaldı son 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum internet hala bağlanmazsa iptal edeceğim. Yani demek o ki Türknet alacaksan kardeşim iki kere düşün hem internet hemde ev telefonu bağlıyorlar ona da dikkat edin derim.