Size verilen 4Mbps ama hattınızın desteklediği 20Mbps.
Firmalar sözleşme ile boynumuza zincir bağlayıp bizi düşük hızda internete alıştırıyor. Sözleşme biter bitmez bu dertten kurtulacağım.
Size verilen 4Mbps ama hattınızın desteklediği 20Mbps.
Kaç ay kaldı ki?Firmalar sözleşme ile boynumuza zincir bağlayıp bizi düşük hızda internete alıştırıyor. Sözleşme biter bitmez bu dertten kurtulacağım.
Kaç ay kaldı ki?
Kullandığın internete kaç aylık sözleşme yaptın peki?Dün firma aradı. Sözleşmenin bitmek üzere olduğunu ve yenilemek isteyip istemediğimi sordular. 1-2 ay falan kaldı.
Kullandığın internete kaç aylık sözleşme yaptın peki?
Bir buçuk sene önce az daha bende öyle bir şey yapacaktım iyiki yapmamışım.Sözleşme 2 sene sürüyordu. Çok büyük bir hata ama yapacak birşey yok.
Bir buçuk sene önce az daha bende öyle bir şey yapacaktım iyiki yapmamışım.9 aydır felan Türknet kullanıyorum.
Peki hiç araştırdın mı ayrılırsam kaç lira öderim diye?
Sabır et o zaman. Hala var mı bilmiyorum gece 2 - 8 arası kota kalkıyormuş büyük dosyaları bu zaman diliminde indir. Bu arada belki bilmiyorsundur diye söylüyorum. Türknet'in kendi saha ekibi yok. Arıza olunca Türk Telekom ekiplerini yönlendiriyorlar. Ben köy yerinde yaşıyorum arıza olunca bir gün sonra geliyorlar.Önceden Türk Telekom kullanıyordum. O daha beterdi. Ordan ayrılıp yüklü miktar ceza ödeyerek Vodafone'a geçtim. Sözde bu cezanın yarısını karşılayacaklardı. Ama öyle birşey olmadı.
Çağrı merkezi sorunları çözmüyor, sadece işin uzmanına aktarıyordu, biz de sorunların çözülmesine odaklandık, bu sebeple hem müşterilerimizi çağrı merkez kuyruğunda bekletmemek hem de sorunu hızlıca uzmanına aktarmak için, Sesli Yanıt Sistemi üzerinden destek vermekteyiz.
Sabır et o zaman. Hala var mı bilmiyorum gece 2 - 8 arası kota kalkıyormuş büyük dosyaları bu zaman diliminde indir. Bu arada belki bilmiyorsundur diye söylüyorum. Türknet'in kendi saha ekibi yok. Arıza olunca Türk Telekom ekiplerini yönlendiriyorlar. Ben köy yerinde yaşıyorum arıza olunca bir gün sonra geliyorlar.
Bir şey daha söylemek istiyorum. Türknet Sesli Yanıt Sistemi'ne geçti yani müşteri hizmetlerinde birisi ile muhatap olamıyorsun ses kayıtları seni yönlendiriyor bire bas ikiye bas diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.