En iyi internet sağlayıcısı hangisi?

Aga iyi internet sağlayıcısı yok ki bizim ülkede. Aralarında en iyisi var sadece. O da orada bulunan altyapıya göre değişiyor yani. Mesela ofiste TTNET kullanıyorum rezalet. Evde TTNET kullanıyorum gayet memnunum biri 50 Mbps'lik paket 45-50 arası alıyorum diğeri 30 Mbps anca 10 falan alıyorum. Mesela benim bir arkadaşım var türkent bağlatmıştı evine o civarda TürkNet'in altyapısı rezalet olduğu için net gidip geliyordu az hız alıyordu ve sürekli ping vardı internetinde. Mesela başka birine sorsan o da TürkNet'i önerebilir. Sana tavsiyem araştırıp internet bağlatacağın bölgedeki en iyi altyapıya sahip internet sağlayıcısını seç.
 
Ailecek NetSpeed 35 mbps internet kullanıyoruz. Alt yapıdan dolayı hızımız 16-25 mbps arasında gidip geliyor. Oyunlarda 25 pingden fazla almıyorum. akşamları csgo'da 0 pingle oynuyorum. Tavsiye ediyorum
 
Vodafone-Türk Telekom-TürkNet kullandım. En iyisi TürkNet bana göre. Oyunlarda, özellikle Zula gibi yerli oyunlarda ping çoğu zaman ya 1 ya da 1 civarında dolaşıyor bende. Hız-fiyat uyumu da diğer bilindik sağlayıcılara uygun geliyor. Taahhüt de yok. Kısaca oyum TürkNet.
Olabilir çok fazla kişi TürkNet önerdi 35mbps hız alabileceğimi söylüyor
Türk Telekom. Sunuculara uzak olmama rağmen ping değerlerim genelde iyi sayılabilecek düzeyde ve değerlerde çok oynama olmuyor. Uygun fiyatlı paket bulunursa tavsiye ederim.

@SamJam çok iyi özetlemiş. Bağlantınızın kalitesi bulunduğunuz bölgeye ve altyapınıza göre alacağınız hizmetin kalitesi değişecektir.
Yakınımda Türk Telekom kullanan çoğu kişi kötü olduğunu söylüyor yinede teşekkürler
Hocam MS olayı internet sağlayıcınla değil de oynadığın oyunun server'larına olan uzaklık-yakınlığınla alakalı bir olay.
Lol sunucularına gayet yakın olmama rağmen aşırı derecede ms yüksek rekorum 50000ms öyle söyleyeyim
Hocam öyle bir şey yok. 56k günlerinden 20 yıldır Superonline kullanıyorum. Sıfır sorun. Son derece memnunum. Başka bir arkadaş Superonline kullanıyordur rezil bir internet servis sağlayıcısıdır der der. En güzeli şunu sorgulamak herhalde. Bölgenizde kim ne kullanıyor, ne kadar memnun, ne kadar para veriyor?
Altyapıya baktığımda netspeed ve millenicom iyi duruyor 74mbps hız verebileceğini söylüyor Santral/Saha Dolabına tahmini uzaklık 150 metre diyor o konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim 150 metre olması iyi bir şey mi ven netspeed güvenilir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı