High Sierra
Hectopat
Hocam son ay cayma hakkınız bulunuyor. Benim taahhütüm 31 Temmuz'da doluyordu. Ben 27'sinde başlatmıştım işlemleri. Çünkü yeni döneme (Ağustos dönemi) kalmak istemedim. İndirimsiz ücret çok pahalı olacak diye ay içinde geçiş olsun istedim. Netspeed yetkilisi evraklar tarafımıza ulaştı. Taahhütünüz var mı ne zaman işlemleri başlatalım diye sordular. Ben de son ay içerisinde cayma bedeli yansıtamayacaklarını hemen geçişimin yapılmasını istediğimi söylemiştim. İşlemlerim 29'unda tamamlanmıştı, hizmet almaya başlamıştım. Son TT faturam da 85 liranın biraz aşağısında gelmişti. Eksik günleri kesmiştiler yani.Tamamdır hocam, teşekkür ederim. 29 Nisan da paketim bitiyor. O zamana kadar karar vereceğim.
Buna bağlı olarak TT Online İşlemler uygulamasından taahhütünüzün son ayında mısınız diye kontrol etme hakkınız bulunuyor. Arayarak da öğrenebilirsiniz, Taahhütümün kaçıncı ayındayım ya da cayma bedeli öder miyim şeklinde soru sorma hakkınız bulunuyor.
Boş port yok sorunu yaşamanızı istemem açıkçası. Ben geç bile başvuruda bulundum. Boş VDSL portunu kaçırdım bu yüzden sırf. Çok pişman oldum sonra tabi. 1 ay sonra VDSL portu açılmasaydı hala ADSL hizmet almak durumunda kalacaktım.