En iyi internet servis sağlayıcısı hangisi?

IBarış

Megapat
Katılım
1 Haziran 2019
Mesajlar
8.453
Makaleler
17
Çözümler
205
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Altyapım 50 Mbps'e kadar VDSL desteği veriyor. Ancak Superonline ile konuştuğumda 35 Mbps'e kadar verebileceklerini söylediler. Sizce en iyi internet sağlayıcısı hangisi? (lütfen müşteri desteğini de baz alarak cevap yazınız.)
 
Paran varsa Türktelekom en iyisi. Şahsen parayı zerre kadar dert etmiyor olsaydım TT alırdım. Türknet kullanıyorum ama daha önce TT kullandığım zaman pahalı dahi olsa sorunumu hemen çözüyorlardı. En aznından muhattap olucak birsinin buluyordum. Ayrıca pingim 6 yı geçmezdi ve kopma gibi sorunlar yaşamazdım. Am FP bakımından Türknet tabikide
 
TurkNet'in yorumlarını pek iyi bulamadım. İlgisizlermiş.
Eski Turknet kullanıcısıyım. İnternet hergün veya 2 günde 1 garanti kesildiği için Türksat'a geçtim. Çok memnunum 2 3 yıldır kullanıyorum. Turknetin kesilme sorunu sadece bende yok. Biraz araştırırsanız başkalarının konularına denk gelmeniz gayet muhtemel.
Turksat Paketim: 100mb / 5mb - 120₺
 
Altyapı testlerine güvenmeyin. Bizim altyapımız 100 mbps gösteriyordu ve türknetten 100 mbps paket aldık. Sonra 35 mbps den fazla alamayınca dedilerki aslında altyapınız en fazla 65 destekliyormuş. İnternetteki bilgiler yanıltıcıymış.
 

Geri
Yukarı