En iyi internet servis sağlayıcısı hangisi?

Bu tarz internet sağlayıcılarına nedense güvenemiyorum. Herhangi bir yerde satış veya pazarlamayla alakalı bayisi bile yok güven vermiyor.
İki seneden fazladır kullanıyorum neyi güvensiz tam olarak? Türk Telekom altyapısını kullanıyorlar ve resmi kurum ayrıca taahhüt yok beğenmezsen çıkabilirsin.
 
Paran varsa Türktelekom en iyisi. Şahsen parayı zerre kadar dert etmiyor olsaydım TT alırdım. Türknet kullanıyorum ama daha önce TT kullandığım zaman pahalı dahi olsa sorunumu hemen çözüyorlardı. En aznından muhattap olucak birsinin buluyordum. Ayrıca pingim 6 yı geçmezdi ve kopma gibi sorunlar yaşamazdım. Am FP bakımından Türknet tabikide
Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve sözde 16Mpbs internetimi bana 10Mpbs olarak veriyorlar. Altyapıyla alakalı bir problem de yok sorun onlarda değil yersen :)
İki seneden fazladır kullanıyorum neyi güvensiz tam olarak? Türk Telekom altyapısını kullanıyorlar ve resmi kurum ayrıca taahhüt yok beğenmezsen çıkabilirsin.
Şu açıdan güvensiz. Bir sorun yaşadığın zaman sadece telefon ile bağlantı kurabiliyorsun. Gidipte bir şubesinde konuyu tartışamıyorsun bile. Muhattap olduğun insanlar sadece telefondaki kişilerden ibaret.
 
Öncelikle internetin kalitesinden bahsedeceksek Fiber/Vdsl/Adsl olarak sıralamak lazım. Bu da lokasyona göre değişiyor malesef (Yıl 2021). Fiber hizmet alabiliyorsanız bunu en uyguna sunan firmayı genelde tercih edebilirsiniz. Çünkü fiber çok az sıklıkla sorun çıkaran bir hizmettir (Başka bir firma kazı çalışması yapıp fiberinize kazmayı vurmadıkça). Örnek Millenicom'un 100 Mbps Superonline altyapılı fiberini onlar gibi 130/140 Tl'ye değil 105 Tl'ye taahhütsüz sunması. Yahut Turknet'in sabit fiyata Ttnet'in altyapısı üzerinden onlardan daha yüksek hızda yine taahhütsüz hizmet verebilmesi gibi. Geriye kalanlar (Vdsl/Adsl) çok yüksek oranda sizin altyapınıza kalan şeyler. Seçim sizin.
 

Geri
Yukarı