En iyi işletim sistemi

?

• Oy verenlerin toplamı
    220
Edit ve Photosohop yapıyorum bir de oyunlar var tabii ki. Ubuntu önerir misiniz?

Sisteme göre değişir. Ubuntu 4 GB RAM üstü için öneririm. Oyunlar Linux destekliyorsa dağıtım pek dert değil. İstediğini kurarsın(Kali hariç). Kubuntu ile başlayabilirsin. Oyunlar desteklemiyorsa dual kurarsan sıkıntı olmaz. Adobe desteklenmiyor.

Edit için Sony Vegas kullanıyorum ama Adobe programlarına ihtiyacım oluyor üzdü bu.

Ubuntu'yu genelde eski sistemler için kullanıyorum. Neden nefret ediyorsunuz ki? Gayet iyi bir dağıtım. Debian kadar olmasa da.
Eski sistemlerin katili denebilecek bir dağıtım Ubuntu. Rıhtım haricinde nefret ediyorum, bugdan geçilmiyor çoğu dağıtımı.
Lubuntu bugdan geçilmiyor ve görünüşü aşırı kötü. Ona ihtiyacınız olacağı bir bilgisayarınız yoktur. En kötü XFCE kullanan bir dağıtım bile daha mantıklı.
Katılıyorum, demek istediklerimi demişsiniz.
Kubuntu: Hayırdır hocam sıkıntımı var.

Ubuntu türevleri gayet kullanışlı.
Bence adında Ubuntu geçen tüm dağıtımlar rezil. İlk kullanım için Ubuntu iyi bir tercih değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…