1 Yıl 1 aydır NetSpeed kullanıyorum etrafımda 4 kişiyi de abone yaptım hepimiz çok memnunuz ancak önce bir arayıp alt yapınızı sorgulatın derim.
Müşteri hizmetleri inanılmaz ilgililer bunuda not düşeyim. Bende TürkNet düşünüyordum müşteri hizmetleri sorunlarından dolayı vazgeçtim.
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
NetSpeed için konuşmak gerekirse gerçekten güzel firmaydı gerek müşteri hizmetleri gerek paket fiyatları lakin paketlerini değiştirene kadar 35 Mbps üstü hız artık vermiyorlar benimde altyapı 100 Mbps desteklediği için TürkNet'e geçtim. Geçiş işlemleri biraz uzun sürdü(5 gün) onun dışında memnunum. 93 indirme 3.9 yükleme alıyorum ping ise 5 ile 6 arasında geziyor.
NetSpeed için konuşmak gerekirse gerçekten güzel firmaydı lakin paketlerini değiştirene kadar 35 Mbps üstü hız artık vermiyorlar benimde altyapı 100 Mbps desteklediği için TürkNet'e geçtim. Geçiş işlemleri biraz uzun sürdü(5 gün) onun dışında memnunum. 93 indirme 3.9 yükleme alıyorum ping ise 5 ile 6 arasında geziyor.
Anlık bir hız testi paylaşayım NetSpeed hakkında bazı arkadaşlar 35MB üstü hız yok demişler. Benim şu an böyle müşteri hizmetlerini aramakta fayda var.
Anlık bir hız testi paylaşayım NetSpeed hakkında bazı arkadaşlar 35MB üstü hız yok demişler. Benim şu an böyle müşteri hizmetlerini aramakta fayda var.