En iyi ISS hangisi?

1 Yıl 1 aydır NetSpeed kullanıyorum etrafımda 4 kişiyi de abone yaptım hepimiz çok memnunuz ancak önce bir arayıp alt yapınızı sorgulatın derim.
Müşteri hizmetleri inanılmaz ilgililer bunuda not düşeyim. Bende TürkNet düşünüyordum müşteri hizmetleri sorunlarından dolayı vazgeçtim.

Son düzenleme:
Yanlış Bilgilendirme [Her 100 Mbps altyapı YAPA değildir.]
Bu arada bu internetleri Türk Telekom altyapısı üzerinden alacağım.

Zaten 100 MB destekliyorsa TürkNet'in YAPA adını verdiği servisden yararlanabilirsiniz. Onun dışında Türk Telekom altyapısı.

NetSpeed ile TürkNet paketleri neredeyse bire bir aynı. NetSpeed tarifelerine de bakın derim.

Hayır. NetSpeed 75Mbps internet verdiği paket bildiğim kadarıyla yok. TürkNet alacağınız en yüksek hızı sağlıyor bu konuda NetSpeed'in önünde.

Bu arada bu internetleri Türk Telekom altyapısı üzerinden alacağım.

Buradan da bir sorgulama yapınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
NetSpeed için konuşmak gerekirse gerçekten güzel firmaydı gerek müşteri hizmetleri gerek paket fiyatları lakin paketlerini değiştirene kadar 35 Mbps üstü hız artık vermiyorlar benimde altyapı 100 Mbps desteklediği için TürkNet'e geçtim. Geçiş işlemleri biraz uzun sürdü(5 gün) onun dışında memnunum. 93 indirme 3.9 yükleme alıyorum ping ise 5 ile 6 arasında geziyor.

Türknete geçişte bir sıkıntı yaşanmaz da çıkışı nasıl olur bilemem

Anlık bir hız testi paylaşayım NetSpeed hakkında bazı arkadaşlar 35MB üstü hız yok demişler. Benim şu an böyle müşteri hizmetlerini aramakta fayda var.

Dosya Ekleri

• Netspeed.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…