En iyi JBL kulaklık hangisi?

Türkiye'de JBL'in sadece en yaygın modeli en düşük ucuz modelini görürsünüz çoğu kişide dışarıda her yerde var bu son kullanıcı insanlar evet özellikle öğrencilerde, kampüslerde, metroda, otobüslerde vesayre. Tercih etmelerinin sebebi zaten kaliteli bir ürün olarak gördükleri için değil basitçe kablosuz olsun ve ucuz olsun ses versin yeter mentalitesi ile alınmış kulaklıklar olduğu için durum böyle. Ses konusunda daha entüsiast olan insanlar daha iyi fiyat/performans ürünleri ayıklıyor zaten @Barisdkmn hocam gibi forumda kulaklık konusunda tecrübesi bilgisi olan insanlar gibi vs.
 
Dediğim gibi JBL zorunlu değilse bu modeli alabilirsiniz. Düz Q10 olan model deneyimleme şansım oldu, JBL'in aynı fiyatta 660btnc 510BT 560BT 500BT ve düz 500 modelinden daha iyi diyebilirim. Q10i de Q10'dan daha iyi olduğuna göre direkt alınabilir.
Hocam bu kulaklık gözlük kullanan kişiler için uygun mudur? Bir sürü kulaklık denedim fakat gözlükle birlikte kullanınca kulak arkasını ve baş kısmını çok sıkıyor (birkaç saatlik kullanımda). JBL kulaklıkların deneme fırsatım oldu ve hiç sıkma vs. yaşamadım. Yeni kulaklık alacağım baya araştırma yaptım çoğu kişi sizin gibi Anker'in daha iyi bir seçim olacağını söylüyor. Kısaca sorum gözlüklü kişiler için Anker uygun mudur?
 
Hocam bu kulaklık gözlük kullanan kişiler için uygun mudur? Bir sürü kulaklık denedim fakat gözlükle birlikte kullanınca kulak arkasını ve baş kısmını çok sıkıyor (birkaç saatlik kullanımda). JBL kulaklıkların deneme fırsatım oldu ve hiç sıkma vs. yaşamadım. Yeni kulaklık alacağım bayağı araştırma yaptım çoğu kişi sizin gibi Anker'in daha iyi bir seçim olacağını söylüyor. Kısaca sorum gözlüklü kişiler için Anker uygun mudur?

Bende de gözlük var JBL sıkma yapıyordu başlarda fakat sonra alıştım. Anker hakkında fikrim yok, gözlükle deneme şansım olmadı. Ama kulak çevreleyen olduğu için gözlük ile sıkıntı çıkaracağı kesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı