32 bit.
peki bu işletim sistemi ile eba canlı ders uygulamasını indirebilecem mi?32 bit.
Intel T2130 bilgisayar için Linux dağıtımı - Technopat Sosyal şu konudaki özelliklere bakabilirsin tabii bu 1 GB değişiklik gösterebilir. 2 GB ile XFCE kullanacağıma daha hafif masaüstleri kullanırım. Attığım özelliklerdeki bilgisayarda Mint XFCE ve Xubuntu denedim ve Firefox'u açması bile 1 dakika sürüyorduAylarca 2GB RAM ile XFCE kullanmamış olsam seni ciddiye alabilirdim. 3-4 sekme diyor şaka gibi. Bırak Debian'ı, içinde bir yığın çöp olan dağıtımlarla bile rahatça kullanılıyor.
a genellikle benim işim eba'da ve canlı derslerin çoğunu eba üzerinden oluyor.Intel T2130 bilgisayar için Linux dağıtımı - Technopat Sosyal şu konudaki özelliklere bakabilirsin tabii bu 1 GB değişiklik gösterebilir. 2 GB ile XFCE kullanacağıma daha hafif masaüstleri kullanırım. Attığım özelliklerdeki bilgisayarda Mint XFCE ve Xubuntu denedim ve Firefox'u açması bile 1 dakika sürüyordu@baran_bozkurt_tt Canlı ders uygulamasının şu anlık için Linux'a desteği yok fakat Zoom indirip katılabilirsiniz.
caglarturali/eba_zoom_link bununla katılabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Zoom ve bu şeyi kurmak.Ama genellikle benim işim eba'da ve canlı derslerin çoğunu eba üzerinden oluyor.
Pentium D 925 ile Mint, Xubuntu, Fedora, MX, Debian, Linux Lite ve OpenSUSE kullandım. Bahsettiğin durumları 10-15 sekme ile bunlardan hiçbirinde neden yaşamadım acaba? Kendi deneyimime mi inanacağım senin dayanaksız zırvalıklarına mı? Bu arada hepsini 64 Bit kullandım ve Lubuntu 'dan daha kararlı çalıştılar.Intel T2130 bilgisayar için Linux dağıtımı - Technopat Sosyal şu konudaki özelliklere bakabilirsin tabii bu 1 GB değişiklik gösterebilir. 2 GB ile XFCE kullanacağıma daha hafif masaüstleri kullanırım. Attığım özelliklerdeki bilgisayarda Mint XFCE ve Xubuntu denedim ve Firefox'u açması bile 1 dakika sürüyordu@baran_bozkurt_tt Canlı ders uygulamasının şu anlık için Linux'a desteği yok fakat Zoom indirip katılabilirsiniz.
tmm syphex lubuntu kuruyorum teşekkür ederim sağolun hepiniz.caglarturali/eba_zoom_link bununla katılabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Zoom ve bu şeyi kurmak.
Pentium D 925 ile Mint, Xubuntu, Fedora, MX, Debian ve OpenSUSE kullandım. Bahsettiğin durumları 10-15 sekme ile bunlardan hiçbirinde neden yaşamadım acaba? Kendi deneyimime mi inanacağım senin dayanaksız zırvalıklarına mı? Bu arada hepsini 64 Bit kullandım ve Lubuntu 'dan daha kararlı çalıştılar.
2 GB RAM ile bir sürü xfce masaüstü ortamı olan dağıtımları denedim ve hiç donma, kasma sorunu yaşamadım chrome ile bir sürü sekme açık bir şekilde kullandım sorun yaşamadım bu arada şunu fark ettim 2 GB RAM ile Chrome daha hızlı ve stabil çalışıyor Firefox çok daha fazla RAM, işlemci kullanıyor benim denediğim sistemde böyleydi yani.2 GB ile XFCE masaüstlerini kullanamaz, donar.
1 GB ile kullanmıştım fakat Firefox'u bile açamamıştım, 2 GB ile gerçekten bu kadar seri kullanılıyor mu?2 GB RAM ile bir sürü xfce masaüstü ortamı olan dağıtımları denedim ve hiç donma, kasma sorunu yaşamadım chrome ile bir sürü sekme açık bir şekilde kullandım sorun yaşamadım bu arada şunu fark ettim 2 GB RAM ile Chrome daha hızlı ve stabil çalışıyor Firefox çok daha fazla RAM, işlemci kullanıyor benim denediğim sistemde böyleydi yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.