En iyi mobil oyun hangisidir?

Life After şu zamana kadar oynadığım en iyi oyun(du).
Yanlışlıkla paket satın aldım Google da hemen ödemeyi onayladı geri iade istedim okey de şimdi oyuna girmek için para yatırmamı istiyor oyun 13 seviye köşküm varken oyunu da bırakmama vesile oldu bu da onca emeklerimi yediler.
Bu arada ben asosyelim 7/24 oyunu oynayabilirim dersen tam senlik asla oyunda sıkılmazsın çünkü her zaman yapacak bişeyler oluyor.
Tüm günlük görevleri bitirebilmen bile 2-3 saatini alabiliyor sonrasında sağdan soldan bosslar çıkıyor onları gidip kesmeye gidebilirsin kaynak toplamaya baslayabilirsin, markette ustalığına göre bişeyler satmak için yine kaynak toplayabilir yada üretebilirsin falan asla yapacak bişeyler bitmiyor oyunda ama biryerden sonra ilerlemek zorlaşıyor.
 
Herkes hitap etmez hocam.

Aslında Dan the man asıl sevdiğim versiyonu değil bu türün. Eski tuşlu telefonlarda Java versiyonu vardı çok daha detaylı ve gelişmiş versiyonunu düşün, bu çok daha basite indirgenmiş hali. Ondan hitap edebileceğini düşündüm. Bana kalırsa bu konuya yazılan birkaç oyunda bana hitap etmiyor bu da belli ki size hitap etmiyor ama listedeki çoğu oyuna taş çıkarır denemeyen kendi kaybeder derim. Sanırım 2. oyunu geliyor çok sevindim. Eski Java kalitesinden eser yok artık mobil oyunlarda eskiler bilir diye düşünüyorum bu tarafta bu yüzden Dan the Man'i severim eskileri hatırlatır bana ama reklam bombası olmuş olabilir. Çocukken telefon karıştırma sevdam sağ olsun delisiyimdir Java oyunlarının, oyun kültürümde bunlarla başladı benim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı