En iyi modlanmış işletim sistemi hangisidir?

Nasıl buldun öneriyor musun? Oyun için değil akıcılık için editli Windows arıyorum.
Hocam yanlış yazmışım daha kurmadım sadece iso sunu yükledim ama testlere bakarsak bir arkadaş valorant için test yapmış ve diğer sürümlere göre arada 150-200 FPS fark var.

Nasıl buldun öneriyor musun? Oyun için değil akıcılık için editli Windows arıyorum.
Hocam az önceki arkadaş atmış testleri.

Hocam şimdi kurulum yapacağım. Şans dileyin.

Son düzenleme:
Hocam yanlış yazmışım daha kurmadım sadece ISO sunu yükledim ama testlere bakarsak bir arkadaş Valorant için test yapmış ve diğer sürümlere göre arada 150-200 FPS fark var.

Hocam az önceki arkadaş atmış testleri.

Hocam şimdi kurulum yapacağım. Şans dileyin.

Yapin bakalim, umarim sıkıntı cikmaz.

Yapin bakalim, umarim sıkıntı cikmaz.

İnşallah hocam. Porttan dolayı az önce Rufus hata verdi. Şimdi portu değiştirdim. USB belleğe yazıyor.

Hocam bu nedir ya. 40 Dakikadır USB diske yazmasını bekliyorum Rufusun. USB Bellekten mi Rufustan mı yoksa dosyadan dolayı mı anlamadım gitti.

Son düzenleme:
İnşallah hocam. Porttan dolayı az önce Rufus hata verdi. Şimdi portu değiştirdim. USB belleğe yazıyor.

Hocam bu nedir ya. 40 dakikadır USB diske yazmasını bekliyorum Rufus'un. USB bellekten mi Rufus'tan mı yoksa dosyadan dolayı mı anlamadım gitti.

Bellekten dolayi olabilir. Simdiki durum nedir?

Bellekten dolayi olabilir. Simdiki durum nedir?
Hocam yükleme ekranın kalıyor.

İlk hangi diske kurmamızı falan istediği bölümden sonraki kurulum yeri bitiyor ve yeniden başlatıyor hep.

Hocam SuperLite sürümüne mi geçsem yoksa ReviOS sürümüne mi?

Ya da hocam kendi yaptığım sürüm ile mi yapsam. NTLite ile kendim yapsam düzgün performans verir mi?

Hocam bu ekrandan sonra saniye sayıyor ve sanki bilgisayar yeniden başlıyormuş gibi oluyor.

Dosya Ekleri

• 20220904_022303.jpg
    20220904_022303.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 59

Technopat Haberler

Geri
Yukarı