En iyi modlanmış işletim sistemi hangisidir?

Hocam yeniden başlatıyor sistemi. Alttaki yüklenme işareti dönüyor dönüyor sonra tekrardan yeniden başlatıyor. Şimdi tekrardan RekOS indiriyorum bu sefer başka bir USB belleğe yazdıracağım.

Hocam NTlite ile yapmayı düşüyorum ama bunlar kadar performanslı olamaz diye düşünüyorum çünkü FPS tablosunda yer alan bir arkadaşın yaptığı sürüm ile RekOS arasında 200 FPS fark var.
Evet, RekOS tarzı ISO'lar farklı farklı uygulamalar da kullanıyor diye biliyorum. Eğer olmazsa Ghost Spectre kullanabilirsiniz.

Evet, RekOS tarzı ISO'lar farklı farklı uygulamalar da kullanıyor diye biliyorum. Eğer olmazsa Ghost Spectre kullanabilirsiniz.

Hocam Ghost Spectra daha düşük performans veriyor. O yüzden pek sıcak bakmıyorum. Ya RekOS yada ReviOS kuracağım.

Hocam şimdi farklı USB ile deniyorum.

Buda olmazsa ReviOS kuracağım. @benchpressenjoyer

Eğer o da olmazsa Ghost Spectra falan kuracağım.

Hocam şimdi farklı USB ile yaptım fakat gene aynı.

Hocam şimdi ReviOS kuruyorum bakalım bu sorun çıkartacak mı.

Son düzenleme:
Hocam ghost spectra daha düşük performans veriyor. O yüzden pek sıcak bakmıyorum. Ya rekos ya da ReviOS kuracağım.

Hocam şimdi farklı USB ile deniyorum.

Bu da olmazsa ReviOS kuracağım. @benchpressenjoyer

Eğer o da olmazsa ghost spectra falan kuracağım.

Hocam şimdi farklı USB ile yaptım fakat gene aynı.

Hocam şimdi ReviOS kuruyorum bakalım bu sorun çıkartacak mı?

Umarim cikmaz, cikarsa yeni bellek almaya gidin 👍.

Hocam bellekte sorun yok ya benim BİOS ayarımda bir sorun var yada yüklediğim iso dosyasında sorun var çünkü 2 tane USB bellek ile denedim ikisinde de aynı sorun oluştu.

Hocam bellekte sorun yok ya benim BİOS ayarımda bir sorun var yada yüklediğim iso dosyasında sorun var çünkü 2 tane USB bellek ile denedim ikisinde de aynı sorun oluştu.
BIOS ayarlarinda nasil bir sorun olabilir? Rufus kaynakli da olabilir aslinda, farkli ISO'lar kurmayi deneyin.

BIOS ayarlarinda nasil bir sorun olabilir? Rufus kaynakli da olabilir aslinda, farkli ISO'lar kurmayi deneyin.
Hocam hem kendi bilgisayarımdan hem 2. bilgisayardan denedim fakat ikisinde de aynı sonucu verdi. Ama durun bir hocam wğağawğawğawğağa

Hocam sanırsam kuruluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde hep yükleniyor işareti döner döner sonra donardı ve yeniden başlatırdı. Şimdi ayarlarınız hazırlanıyor diyor wğağwağa aşırı mutluyum.

BİOS ayarlarını sıfırladım sonra tekrar denedim ve şu anda kuruyor sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı