En iyi Need for Speed oyunu hangisi?

RavenhoIm

Centipat
Sadece NFS Underground 2'yi oynayıp bitirdim şu zamana dek. Hazır indirimler de başlamışken Unbound'u almayı düşünüyorum, fiyatı çok iyi. Var mı tavsiyeniz?

Sadece NFS Underground 2'yi oynayıp bitirdim şu zamana dek. Hazır indirimler de başlamışken Unbound'u almayı düşünüyorum, fiyatı çok iyi. Var mı tavsiyeniz?
Unbound. Şu an yazarken de arkada açık, eğer sokak yarışına odaklı istiyorsanız ilk tercihiniz olmalı ama spor arabalarla yarış odaklı istiyorsanız NFS Hot Pursuit'ü öneririm.

Unbound NFS Carbon, Most Wanted (2005), Underground, Underground 2'yi bitirmiş biri olarak. Unbound ben pek sevmedim ancak herkesin kendi görüşü. Eğer hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Ancak ben NFS 2015 oyununu öneririm.

Most Wanted ve Underground 2, tam bir başyapıt olarak biliyorum. Daha yenileri grafik olarak önde olsa da bunların zevki apayrı.

En iyi hangisi kişisel bir mevzu ama NFS'nin en efsane oyunlarının 2005 Most Wanted ile 2006 Carbon olduğuna dair genel bir fikir birliği vardır NFS cemiyetinde. En iyi grafikler şu an Unbound'da ama 2010 Hot Pursuit'in de özel bir yeri var bu konuda. Sadece online olsa da 2015'in de çok iyi bir oyun olduğunu ekleyelim.

En iyi hangisi kişisel bir mevzu ama NFS'nin en efsane oyunlarının 2005 Most Wanted ile 2006 Carbon olduğuna dair genel bir fikir birliği vardır NFS cemiyetinde. En iyi grafikler şu an Unbound'da ama 2010 hot Pursuit'in de özel bir yeri var bu konuda. Sadece Online olsa da 2015'in de çok iyi bir oyun olduğunu ekleyelim.

Tabii. Bende o efsane NFS oyunlarını çok severim. Ancak galiba hocam yeni bir oyun istiyor.

Yeniye dayalı olarak NFS Heat benim hoşuma gitti. Hikayesi pek olay değil fakat gece oynarken polislerle olan o aksiyon beni sardı. Grafik bakımından da Unite adlı modu kurarsanız oyun gayet hoş gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı