En iyi Optimizasyon Programı

Hiçbirisi, gerek yok. Tertemiz mis gibi kullanın bilgisayarınızı.

1 Hafta optimizasyon programı kullanmamıştım ve gerek temp gerek chrome geçmişi derken toplamda 28GB geçici dosyalar birikmişti. Bunları Windows Disk Temizleme/ Ashampoo WinOptimiziter 16 ve Chrome' da geçmişi silerken. Ashampoo Microsoft onaylı Microsoft partneri diyorlar. Sizce Ashampoo WinOptimiziter 16 kullanmalımıyım?
 
Advanced System Care ve Driver Booster ikilisi benim Windows bilgisayarlar için vazgeçilmezimdir.
ASC konuda geçtiği için söylüyorum genellikle haftada bir çalıştırarak bilgisayarın değişmiş ayarlarını ve temp klasörleri boşalttırıyorum. 5 sene Windows bilgisayar kullandım bu programlar bu sürecin büyük bir kısmında bana eşlik etti hiçbir şekilde format vs. gibi bi duruma gerek duymadım çünkü sistemde oluşan ufak artıkları temizliyorlar.
 
Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı