En iyi PC nereden toplanır?

Yukarda arkadaşların belirttiği siteler güvenilirdir özellikle birine bakmayın hepsini inceleyin parça ve fiyatları karşılaştırın ona göre alın yoksa her sitede sorun çıkma olasılığı var ben bu forumda neredeyse yazılan bütün firmalarla sorun yaşayan insanlar gördüm onun için işin parasal kısmına ve vaat edilen sistemleri karşılaştırırsanız daha mantıklı davranış olur hangisi en uygun fiyata en iyi sistemi veriyorsa inceleyip onu alabilirsiniz.

Ben QP mağazasına gidip aldım. Çok iyilerdi, müşteriyle çok güzel ilgileniyorlar. Ertesi gün itopyaya gittim wifi adaptör almak için, ilgilenen kişiler yüzümüze bile bakmıyordu. İtopyadan da 3 ürün aldım sıkıntısız çıktı. Genel olarak ikisi de ürün konusunda sıkıntı çıkarmadı.

QP Bilişimden yakın zamanda kuzenime sistem topladık. Benim 2. kez memnun oluşum. Tek kelimeyle harika hizmet. Fiyat olarak da makul oranlarda satın aldık. Diğer siteleri de öneririm ancak QP tek geçiyorum.

Bence uzak durun demek yerine birebir sıkıntı yaşadığınız bi durum varsa paylaşın. Yoksa uzak durun demek kul hakkıdır yapmayın ortada bi emek var sonuçta.
Olmayan ürünü varmış gibi satışa çıkarmaları sonra da 1 ay bekletmeleri, 185 TL ye alınan ürünün geri iadesi için 3 hafta bekletip 175 TL geri iade etmeleri. Buyrun alışveriş yapmak isteyen yapsın.

Olmayan ürünü varmış gibi satışa çıkarmaları sonra da 1 ay bekletmeleri, 185 TL ye alınan ürünün geri iadesi için 3 hafta bekletip 175 TL geri iade etmeleri. Buyrun alışveriş yapmak isteyen yapsın.
Bu tip sıkıntılar her yerde yaşanabilir. Ben hazır sistem aldım aldıktan iki gün sonra hafta sonu indiriminde daha uygun bir pc görünce ilk aldığımı aradım iade etmek istediğimi belirttim üç gün içinde para hesabıma yattı. İkincisi de zaten satış kurallarında ellerinde olmayan ürünler için ürün tesliminin gecikebileceği yazıyor. Almak istediğin ürünün sayfasında stokta yok diye de belirtilmiş karalamaya gerek yok bence siparişi verirken stokta yoksa almamak lazım. Bu arada aldığım ilk sistem 4900 liraydı.
Bir de şu var insanları memnun etmek zor.Şikayet sitelerine girip biraz göz gezdirsen her markadan her türlü şikayet var kiminin göklere çıkardığı ürünü kimisi yerin dibine sokuyor. Ben bebek bezi üzerinden gidiyim bir marka düşünüyorsun internete bir bakıyorsun yüzlerce şikayet var şikayet edenlerin önerdiği başka bir markaya bakıyorsun ee onun hakkında da bir dünya şikayet ne yapacağız anlayamadım :)

Son düzenleme:
Bu tip sıkıntılar her yerde yaşanabilir. Ben hazır sistem aldım aldıktan iki gün sonra hafta sonu indiriminde daha uygun bir pc görünce ilk aldığımı aradım iade etmek istediğimi belirttim üç gün içinde para hesabıma yattı. İkincisi de zaten satış kurallarında ellerinde olmayan ürünler için ürün tesliminin gecikebileceği yazıyor. Almak istediğin ürünün sayfasında stokta yok diye de belirtilmiş karalamaya gerek yok bence siparişi verirken stokta yoksa almamak lazım. Bu arada aldığım ilk sistem 4900 liraydı.
Bir de şu var insanları memnun etmek zor.Şikayet sitelerine girip biraz göz gezdirsen her markadan her türlü şikayet var kiminin göklere çıkardığı ürünü kimisi yerin dibine sokuyor. Ben bebek bezi üzerinden gidiyim bir marka düşünüyorsun internete bir bakıyorsun yüzlerce şikayet var şikayet edenlerin önerdiği başka bir markaya bakıyorsun ee onun hakkında da bir dünya şikayet ne yapacağız anlayamadım :)
Haklısınız sonuçta heryerde olabilir böyle sorunlar. Lakin kimi siteler QP gibi gecenin 8 inde 9 unda bile canlı destekten sorun çözebilirken kimi İtopya gibi sitelerde müşteri hizmetlerine bağlanmak için 1 saatten fazla bekleyebilirsin. Nitekim çok konu açtık SS ler paylaştık isteyen o konulara da bakabilir. Kalite farkı. Ama isteyen istediği yerden tabiki alışveriş yapabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı