En İyi PCI Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@HdAuSrAaN Kardeş bilmediği konuya maydanoz olma lütfen allah aşkına, eğer ille de karışacacağım diyorsan konuyu baştan oku lüfen. Bak burda @Dr. Sheldon C. arkadaşımız çıldıracak artık adam harbi haklı tek türklerdemi var bu iş? Gelip boş boş yazmayın şuraya.

Yahu arkdaşım şuraya konuyu okumadan yazmayın yahu, kart önereceksen sana söyleyeyim 32 bit 5 volt PCI ekran kartı uyumlu benim anakarta. Sen gidiyorsun FX5500 öneriyorsun başka adam da GT 610 öneriyor yeter. Son kez söylüyorum konuyu okuyun ve sonra mesaj yazın(Sürekli mesaj yazanlar hariç)

Arkadaş sizin kafanız mı iyi ya Allah aşkına. Sen demedin mi basit oyunları oynatsın eski de olabilir. Gerçekten ban yersem yiyeyim de Türk milleti kadar saçma sapan bir millet yok gözümde. Ne haliniz varsa görün. Biri diyor yok AGP, PCI-E öneriyorsun, biri konu açıyor Anakart paylaşmamış, ama PCI yazmış, ee haliyle ben de PCI-E anlıyorum ona göre öneri yapıyorum, diğeri çıkıyor bilmemekle suçluyor. Birine PCI slotunu anlatmaya çalışıyorum. Yok arkadaş, latin alfabesi yaramamış bize, her halde arab alfabesi ile daha iyi anlardınız. İnadına mı yapıyorsunuz anlamadım, bu nebiçim iştir.
PCI yazıyor açıkca PCI-E yazmıyor görüldüğü üzere. Bana kimsenin bu slotların ne işe yaradığını anlatmaya kalkmasın lütfen ama ben sana kısaca öğretiyim hem de Google'a sormadan. PCI slotu hızı yetersiz kaldığı için AGP üretilmiştir en son da PCI-E üretilmiştir AGP yerine hem bu slot 2 sinin de yerini alır. ISA slotunu ise konunun dışında tutuyorum. Bence egonu yenmelisin karşındakini iyice bir anla öyle konuş böylece hem konu çorba olmaz hem de ceza yemeyiz. Latin alfabesini neden işin içine katıyorsun anlamıyorum. Kendi hatanı yüce Türk milletinin üstüne atman çok saçma kendini sorgula.

Tuhaf olan bu kadar sayfa boyunca sonuca ulaşılmamış olmasıdır. Senin niyetin her öneriye bir kulp bulmak başka bir şey değil.
Kardeşim sonuca varacaktık ama "Dr" isimli arkadaş sağ olsun. Ben yeni pc almasını önerdim ve bitti ama diğer arkadaşın boş önerileri sayesin de hem ceza yedik hem de konu uzadı.

Kardeşim sonuca varacaktık ama "Dr" isimli arkadaş sağ olsun. Ben yeni pc almasını önerdim ve bitti ama diğer arkadaşın boş önerileri sayesin de hem ceza yedik hem de konu uzadı.

Konu sahibi öneriyi almışsa sonrasında kimin ne dediğine bakmadan ihtiyacını gidermesi gerekir o halde.

Hala ne yazıldığını kimin ne önerdiğini umursamıyorsun, FX 5500 AGP diye takılı kalmışsınız, anlamadıysan anlatayım diyeceğim de yine anlamıyorsunuz. O üçe ayrılan slot, ortası geniş olan, PCI. Bu AGP diye kestitip attığınız kart da, PCI slotlu olanı. PCI değil diye iddaa etiğiniz için o diğer mesajdaki videoyu attım, adam orda senin AGP diye iddaa ettiğin karı, senin anakarttaki PCI slotuna takıp çalıştırıyor. Anlamak çok mu zor hakikaten. 100 TL'ye NFS U2 oynatacak kart onlardır. GT 610'un da PCI olanını attım, yurtdışı sitesinden. O da PCI. Ama AGP veya PCI_E diye tutturuyorsunuz. Neye dayanarak anlamış değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı