En İyi PCI Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PCI diyorum da hala idaa ediyorlar, başka diyecek bir şey bulamıyorum ne haliniz varsa görebilir çok bilmiş arkadaşlar.
Yanlış bilgi ise modaretörleri göreve davet ediyorum zır pırt ceza yazan, sevgili modaretörler.

@HerSonBirBaşlangıçtır 3'e ayrılması önemli değil, PCI slotu o. Videoyaya bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

upload_2017-12-30_17-26-53.png

Bir ekran kartı AGP slotlu olacak diye bir kural yokmuş, ben de yeni öğrendim. Bulamazsın diyordum ama, yabancı forumlarda aradım, adam newegg sitesinden kart önermiş, baktım, hakikaten yeni nesil kartlar da PCI olabiliyormuş, yapılabiliyormuş. Kafadan atmıyoruz FX 5500 AGP diye veya GT 610 PCI-E diye. Adamlar o kartlaın PCı'ını yapmışlar, anlamak bu kadar zor mu. Ben anlam veremedim.

Yabancı forumda bakıyorum senin gibi kart arıyor, adam bilgisi dahilinde öneriyor, ama kimse de bilmediği konuya maydanoz olmuyor, bir tek bizde var galiba bunlar.

Edit: Dediğin oyunları rahat oynatır.
Bak yeni buldum. Aliexpressten 80 TL'ye geliyor.
Hatta yeni üye olursan 4 dolar kupon veriyorlar. Bilgine.

Tahmini Teslimat Zamanı

Bu da AGP olanı, yine bilip bilmeden AGP yazmasınlar diye ikisini de baylaşayım. Uğraşamayacağım.

Son düzenleme:
Uzun yazınız için teşekkür ederim. En çok siz bana yardım ettiniz. Ve dediğiniz harbi doğru bir bizde var galiba bu şey. Mesela 'PCI ekran kartı arıyorum' diye bir konu açıyorsun, adam geliyor daha senin anakartının kaç volt, kaç bit desteklediğini bilmeden kart söylüyor. Ve bu cevapla açtığım bir konu ilk defa 1000 görüntüleme ve 41 mesaj almış oluyor [emoji3].

Size iki soru: Bu kart AGP mi? Verdiğim videoyaya baktınız mı?

Şakaysa şaka de. Sheldon çıldırdı diyeceğim de, alıntı yaptım.:ROFL:
Diğer arkadaşa yazsaymışım iyi olurmuş, o kadar yazı yazıp, ban yiyeceğime.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Terabyte Forever çileden çıktı :ROFL:

Son düzenleme:
Verdiğiniz kart AGP değil. Verdiğiniz videoya baktım ama pek birşey çıkartamadım adam normalce PCI kartını kutusundan çıkartıp takıp kurulumunu falan yapıyor. Yazınızı telefon'dan okuduğum için pek birşey anlamamış olabilirim :D. Yazınızı tekrar okuyacağım. Sheldon çıldırmadı. Sadece yazdığı yazı yanlış okundu :D.

80 TL verip yeni kart alacağına 100 TL verip çok daha iyi bir bilgisayar bulursun. Bu konuya kadar daha önce hiç PCI kart önerin diyen de görmediğimi bildiririm. Eğer anakartın da AGP yuvası bulunsaydı iş değişirdi. Kolay gelsin.

Arkadaş sizin kafanız mı iyi ya Allah aşkına. Sen demedin mi basit oyunları oynatsın eski de olabilir. Gerçekten ban yersem yiyeyim de Türk milleti kadar saçma sapan bir millet yok gözümde. Ne haliniz varsa görün. Biri diyor yok AGP, PCI-E öneriyorsun, biri konu açıyor Anakart paylaşmamış, ama PCI yazmış, ee haliyle ben de PCI-E anlıyorum ona göre öneri yapıyorum, diğeri çıkıyor bilmemekle suçluyor. Birine PCI slotunu anlatmaya çalışıyorum. Yok arkadaş, latin alfabesi yaramamış bize, her halde arab alfabesi ile daha iyi anlardınız. İnadına mı yapıyorsunuz anlamadım, bu nebiçim iştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı