En İyi Ram Markası Hangisi?

Belleklerde önemli olan CL yani gecikme süresidir. Günümüzde artık DDR3 belleklerde en az gecikme süresi 9'dur. Ben bellek olarak Gskill kullanıyorum. Arkadaşım Corsair kullanıyor. Bir öbürü Kingston kullanıyor. Bunlar kaliteli markalar istediğini al. Ama ben bundan sonra Kingston malı almam. SSD'de kazık attılar.

GSkill ve Corsair Ramler en iyisidir. Bana sorarsan GSkill derim çünkü soğutucu bölümü daha kısa olmasına rağmen Corsair'e oranla dip dibe performans veriyor. Peki bunun artısı nedir diye sorarsan da, tabi ki işlemci soğutucunun rahat sığmasına olanak sağlıyor bazı küçük kasalarda bu problem olabiliyor. Bir de OC konusunda Render yapacaksan en iyi tercih yine GSkill.

Kingston en kaliteli ram'dir. Elbette cl değerleri vs önemlidir lakin kingston kendiyle yarışan ramler yapıyor. Diğer ram markaları da kalitelidir. Ömür boyu garanti veren bir kaç ram markasından biridir kingston. Diğer ram markaları da gönül rahatlığıyla alınabilir

Bu arada eski bir bilgisayarım var ''nanya'' marka ram takılı 15 yıldır canavar gibi çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı