En iyi rapçi kimdir?

En iyi rapçi?

• Oy verenlerin toplamı
    110
Ezhel norm un tırnağı olamaz zaten ezhel kim? Ezhel kundakta iken norm rap yapardı.
2 yıldır rap dinliyorum söylediğiniz söylemler çok boş. Kim eskiyse o daha iyi diye bir kavram yok. Ais ezhel Norm Ender'in içinden geçer piyasada. Yaptığı freestyler ve katıldığı yarışmada yenmesini görmemişsiniz herhalde. Ais ezhel freestyle fk2 yazarak bulabilirsiniz. Tırnağı olamaz lafı çok boş olmuş.

2 yıldır rap dinliyorum söylediğiniz söylemler çok boş. Kim eskiyse o daha iyi diye bir kavram yok. Ais ezhel Norm Ender'in içinden geçer piyasada. Yaptığı freestyler ve katıldığı yarışmada yenmesini görmemişsiniz herhalde. Ais ezhel freestyle FK2 yazarak bulabilirsiniz. Tırnağı olamaz lafı çok boş olmuş.

Yani norm daha tecrübeli ve daha iyi bir rapçi bence oylamalarda falanda sonuçları görüyoruz zaten ki Norm Ender'in söz kafiyeleri ritimleri çoğu rapçide yok.

Yani norm daha tecrübeli ve daha iyi bir rapçi bence oylamalarda falanda sonuçları görüyoruz zaten ki Norm Ender'in söz kafiyeleri ritimleri çoğu rapçide yok.
Ais Ezhel tecrübesiz mi? Ezhel onlarca müzik aleti bilen akıcı bir şekilde çalabilen kelime haznesi yüksek olan fk2'de ödül almış yılların sanatçısıdır. Spotify'de yaklaşık 4 milyon dinleyicisi var bu az bir sayı değil. Sırf bu amatör oylamalar yüzünden Norm Ender daha iyidir diyemeyiz global Türkiye çapında bir oylama yaparsanız Ais Ezhel Norm Enderi geçer. İkisinin de tecrübesi yüksektir fakat Ezhel daha iyi bir rapçidir.

Ais Ezhel tecrübesiz mi? Ezhel onlarca müzik aleti bilen akıcı bir şekilde çalabilen kelime haznesi yüksek olan fk2'de ödül almış yılların sanatçısıdır. Spotify'de yaklaşık 4 milyon dinleyicisi var bu az bir sayı değil. Sırf bu amatör oylamalar yüzünden Norm Ender daha iyidir diyemeyiz global Türkiye çapında bir oylama yaparsanız Ais Ezhel Norm Enderi geçer. İkisinin de tecrübesi yüksektir fakat Ezhel daha iyi bir rapçidir.
Knk sal laf anlatamazsın. Ezhel son olaylardan sonra bir anda nedense kötü rap yapmaya başladı. Karakterini sevmem müziğini de çok dinlemem ama kalitesiz de demem.

Sagopa ve ceza kesinlikle overrated. Ezhelin daha çok katkısı olmuştur Türkçe Rap'e. Müptezhel albümünü ezhel dahil kimse yapamaz muazzam bir başyapıt.

Kanka sal laf anlatamazsın. Ezhel son olaylardan sonra bir anda nedense kötü rap yapmaya başladı. Karakterini sevmem müziğini de çok dinlemem ama kalitesiz de demem.

Ais ezhel tecrübesiz mi? Ezhel onlarca müzik aleti bilen akıcı bir şekilde çalabilen kelime haznesi yüksek olan FK2'de ödül almış yılların sanatçısıdır. Spotify'de yaklaşık 4 milyon dinleyicisi var bu az bir sayı değil. Sırf bu amatör oylamalar yüzünden Norm Ender daha iyidir diyemeyiz global Türkiye çapında bir oylama yaparsanız ais ezhel Norm Ender'i geçer. İkisinin de tecrübesi yüksektir fakat ezhel daha iyi bir rapçidir.

Ben ezhel e asla tecrübesiz demem demedim "norm daha tecrübeli" ezhelin sevdiğim şarkıları da vardır ama bir norm olamaz demek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı