Recep Baltaş 2015'te neden Zotac ve Sapphire önermiyorum diye bir konu açmıştı ve nedenlerini anlatmıştı. Yıl olmuş 2020, hala kendini düzeltmeden aynı sorunlarla devam ediyor. Zotac'te pek sevilmiyordu ancak kendini düzeltti sonradan. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ? - Technopat Sosyal
Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ 8G RGB Special Edition 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
5700XT için Nitro+ veya Gaming X almalısın diyebilirim. Lakin bu kartların fiyatı 3700TL'den aşağı değil. 4000TL gibi bir fiyata 2070 Super almak varken 5700XT alınmaz. Hem stabilite hem performans bakımından çok daha iyi .
MSI RX5700XT kullanıyorum. Çok da memnunum. Boşta 31-34 derece arasında çalışıyor. Yük altında 55-60 . Görüntü vermeyi kesme, aşırı ısınma, oyundan atma vb. bir sorun hiç yaşamadım.
5700XT için Nitro+ veya Gaming X almalısın diyebilirim. Lakin bu kartların fiyatı 3700TL'den aşağı değil. 4000TL gibi bir fiyata 2070 Super almak varken 5700XT alınmaz. Hem stabilite hem performans bakımından çok daha iyi .
Tavsiyeleri için herkese teker teker teşekkür ediyorum ve öneriniz üzre MSI Gaming X modelini araştırdım hakikaten çok beğenilmiş. Tercih edeceğim model de kendisi olacaktır.
Türkiye'de bulunmaz ancak Amazon üzerinden Powercolor Red Devil'e de bakmanızı öneririm. AMD kanadında çok sağlam bir firmadır, overclock gibi işlerde de başarılıdır.
Tavsiyeleri için herkese teker teker teşekkür ediyorum ve öneriniz üzre MSI Gaming X modelini araştırdım hakikaten çok beğenilmiş. Tercih edeceğim model de kendisi olacaktır.