MSI 5700xt gaming xSizce en iyi model hangisi?
Recep Baltaş 2015'te neden Zotac ve Sapphire önermiyorum diye bir konu açmıştı ve nedenlerini anlatmıştı. Yıl olmuş 2020, hala kendini düzeltmeden aynı sorunlarla devam ediyor. Zotac'te pek sevilmiyordu ancak kendini düzeltti sonradan. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ? - Technopat SosyalSapphire, sadece PR çalışmasından ibaret. (bence)
Ancak, buna hak veriyorum. Çünkü ben kartı 29 aralıkta Vatanda indirime denk getirip, 3080 liraya aldım. NVIDIA daha önde.5700XT için Nitro+ veya Gaming X almalısın diyebilirim. Lakin bu kartların fiyatı 3700TL'den aşağı değil. 4000TL gibi bir fiyata 2070 Super almak varken 5700XT alınmaz. Hem stabilite hem performans bakımından çok daha iyi.
En uygun QP bilişimde şu anda. İyi bir firmadır.Tavsiyeleri için herkese teker teker teşekkür ediyorum ve öneriniz üzre MSI Gaming X modelini araştırdım hakikaten çok beğenilmiş. Tercih edeceğim model de kendisi olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.