En İyi RX 5700XT Modeli hangisi?

5700XT için Nitro+ veya Gaming X almalısın diyebilirim. Lakin bu kartların fiyatı 3700TL'den aşağı değil. 4000TL gibi bir fiyata 2070 Super almak varken 5700XT alınmaz. Hem stabilite hem performans bakımından çok daha iyi :) .

4.300TL'den aşağı bir fiyata RTX 2070S bulamazsın. Arada 1000TL'ye yakın bir fark var 5700XT ile. Herkesin bütçesi bir değil.

5700XT için Nitro+ veya Gaming X almalısın diyebilirim. Lakin bu kartların fiyatı 3700TL'den aşağı değil. 4000TL gibi bir fiyata 2070 Super almak varken 5700XT alınmaz. Hem stabilite hem performans bakımından çok daha iyi :) .
Hak veriyorum açıkçası fakat uzun soluklu bir kart almayı düşünüyorum. Asla AMD fan boyu falan değilim ve her iki tarafında bir çok kartını kullanmış bulundum. Kişisel olarak 4-5 ay boyunca bir takım driver sorunları ile karşılaşacak olmak beni çok fazla korkutmuyor fakat şuna da eminim minimum 2 yıl içerisinde 5700XT'nin 2080 ile yarışır vaziyette olacağının bilincine sahibim. Bu yüzden tercihim RX5700 XT olacaktır. Ha ama 2070 super de alsam hiç üzülmem fakat 2 yıl içerisinde onun abisini sollayacak bir kart üstüne üstük iyi bir model ve 700 tl daha ucuz...
En uygun QP bilişimde şu anda. İyi bir firmadır.
Evet evet QP Gaming XT kasasını satın almayı planlıyorum şuan

4.300TL'den aşağı bir fiyata RTX 2070S bulamazsın. Arada 1000TL'ye yakın bir fark var 5700XT ile. Herkesin bütçesi bir değil.
Herkesin de oyun için ayırdığı süre bir değil. İşten gelmiş yorgun şekilde kendine ayırdığın 1-2 saatte oyun mu oynarsın yazılım sorunlarıyla mı uğraşırsın?

@FurErg Tamam.

@Minimumaydia İnan 2070 Super varken 5700XT tercih edilmez. Tabi karar yine senin :) . Ayriyeten 2070 Super performans olarak 5700XT'nin önünde. Yani 5700XT asla 2080 ile yarışamaz...

@Minimumaydia alttaki konuya bak. Ezbere Gaming X diyenler de iyi baksın:
@Lemi Galip @GoDd1 @CillianMurphy @denizsevim @Motionless IN White @NITRO @lelaxi @crazymurat34 @stevesm1221 @curiousoftech

1581982110648.png

@Lemi Galip @GoDd1 @CillianMurphy @denizsevim @Motionless IN White @NITRO @lelaxi @crazymurat34 @stevesm1221 @curiousoftech

Eki Görüntüle 502602
Ben Gaming X önermedim ki :).

Sen de "Recep Baltaş 2015'te neden Zotac ve Sapphire önermiyorum diye bir konu açmıştı ve nedenlerini anlatmıştı. Yıl olmuş 2020, hala kendini düzeltmeden aynı sorunlarla devam ediyor." şeklinde ezbere bir cümle yazmışsın.

5700 XT'de en iyi iç dizaynlar Sapphire'e ait:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eki Görüntüle 502602
Bu kadar anlamsız bir yorum görmedim.
İki sene tecrübe edip kullanmadan kesin ve net bir yargıyla iki senede çöp olacak demek inandırıcı değil. İkincisi oraya iki fotoğraf yükleyip daire içine almış. Söyledikleri doğru değil.

Yarım ped diyor. Bir şeyler sallıyor. Ne bilgi var yazdıklarında ne de mantıklı bir anlatım.
MSI RX5700XT GAMING X çok iyi soğutmaya sahip güzel bir karttır. Bunun yanında her markada seçebileceğiniz modeller vardır. SAPHIRE NITRO + da paşa paşa alınır. NVIDIA 2070 de alınır. Bütçe tercihler ve arayış meselesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı