Aynı şekilde 2015'den beri üyeyim ve çok saygılı, eğlenceli tartışma ortamları olurdu bir zamanlar, kimse kimseyi kırmaz, kimse kimseyi aşağılama çabası içerisine girmezdi. Bu forumunda en beğendiğim noktalarından biriydi bu. İnsanlar bir birlerine yardım eder, bilen bilmeyeni aydınlatırdı. Şu hale bak ya yazıklar olsun cidden denilecek bi'şey bulamıyorum. Dediklerinize tamamen katılıyorum ve evet umarım gereği yapılacaktır.Forumun düştüğü hale bak içler acısı. 2013'den beri üyeyim, hiç böyleleriyle karşılaşmamıştım. Şu 2019, 2020 üyeleri seviyeyi iyice alta çektiler. Bir de ekip oluşturmuş kendi aralarında eğleniyorlar. Hakaretler, tahrik edici saygısız cümleler havada uçuşuyor. Şuraya yazdığım satırlara, farklı bir bakış açısı sunmak için harcadığım zamana yazık diyorum. Merak etme @FurErg umarım en kısa zamanda gereği yapılacak.
Bu paylaştığınız linkteki yazıyı okudunuz mu ?Arkadaş doğru bir bilgi paylaşmış bunu yorumlayacağınıza konuyu nereye getirmişsiniz, herkesin odak noktası gpu sıcaklığı onda sorun yok zaten. Gaming x, evoke vs.. bazı Msi modellerinde yarım termal pad kullanılmış bu bilinmeyen birşey değilki Msi da bu geri dönüşlere göre ürünleri revize ediyor. Bu üründede muhtemelen revizyon vardır, kartın diğer bileşen soğutmaları düzgün zaten sadece belleklerdeki yarım termal padler konu edilmiş, belki o padlerde soğutmaya yeterli fakat bahse konu gaming x (premium üst sınıf ürün) olunca haliyle beklenti yüksek oluyor.
MSI RX 5700 XT Gaming X review - Radeon power pack with good genes and also a good thirst | Page 2 | igor´sLAB
After the first minutes with the new MSI RX 5700 XT a déjà-vu attacked me, because I suddenly had the legendary MSI R9 390 X 8G in mind again. Fast thing, a bit hot and by no means a despiser of food…www.igorslab.de
bunu diyen adama bile savunucu pozisyona girmişsin. Farklı yorum kaldıramıyorsun. Neden bu kadar fanatiksin diye merak ediyordum meğer bu modeli kullanıyormuşsun. 3K-4K verdiğin kart hakkında en ufak olumsuz şey duyunca trigger'lanıyorsun. Artık biraz sakin ol yahu. Kimsenin kartına çöp, 2 senede bozulur dediği falan yok. Bu kartlar daha yeni çıktığı için henüz arızaları pek ortaya çıkmadı. Sadece konu gereği gördüklerimiz hakkında fikir yürütüyoruz model karşılaştırıyoruz. Kıçı kırık bir kart için kendini bu kadar parçalamanın bir manası var mı sence?"...kartın diğer bileşen soğutmaları düzgün zaten sadece belleklerdeki yarım termal padler konu edilmiş, belki o padlerde soğutmaya yeterli fakat bahse konu gaming x (premium üst sınıf ürün) olunca haliyle beklenti daha yüksek oluyor."
Her neyse, bu anlamsız tartışmaya bir son vermek istedim. Hherkesin hür iradesi var, kendince araştırıp istediği modeli almakta özgürdür. Ben sadece farklı bir yönünü göstermek istedim. Bu kadar büyeyeceğini bilsem susardım. Gerginliğin ve konuyu uzatmanın bir manası yok. İyi forumlar dilerim.konu siz değilsiniz
Teşekkür ederim.Hahahah MECHhayırlı uğurlu olsun
Sizce en iyi model hangisi?