En iyi SSD markası

Akhun

Hectopat
Daha fazla  
Samsung fiyat olarak uçtu onun dışında aynı kalitede hangi SSD markası alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende buradan tavsiyeler alarak seçim yapmıştım. Önce Adata SU650 aldım fakat performan sorunu var gibi geldi sonradan Crucial BX500 240 GB aldım ve gayet memnunum. Crucial BX500 tavsiye ederim.

Kronik sorunlu tam olarak ne demek.
Mesela bir ürün var, o üründe bir sorun çıkıyor ama o sorun hem sizde görülüyor hem bende görülüyor hem de o ürünü kullanan diğer kullanıcılarda görünüyor.

TR200 modelinde ise kronik olarak sağlığının çok kısa bir sürede düşmesi sorunu var.

Mesela bir ürün var, o üründe bir sorun çıkıyor ama o sorun hem sizde görülüyor hem bende görülüyor hem de o ürünü kullanan diğer kullanıcılarda görünüyor.

TR200 modelinde ise kronik olarak sağlığının çok kısa bir sürede düşmesi sorunu var.

Öncelikle çok teşekkür ederim peki kaç yıl gider bir bilginiz var mı?

Bir de 3 yıl garantisi sağlığı bitince işe yarar mı?
Yarasa bile ve değişim kararı çıkarsa yeni gelecek modeller de muhtemelen kronik sorunlu olacaktır. Uğraşmaya değmez.
James Donkey kullanan yok ama süper bence. Bu arada fikirlerinizi alayım.
Süper değil, ne idiği belirsiz bir model. Firmware bilinmiyor, TBW bilinmiyor, yongaların kalitesi bilinmiyor, kendi sitesinde hiçbir bilgi yok. Kimi sistemlerle uyum sorunu çıkartıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı