kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 21 Eylül 2020 #61 Kalim_x dedi: Acer Aspire E1-532 Genişletmek için tıkla... Product Support | Acer United States
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #62 Kalim_x dedi: Bu paketin güncelliğini sonradan nasıl denetleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Driver Booster'e güvenmek yerine buna güvenmenizi öneririm. Sürüm numalaraları sizin donanımınıza ait en son sürüm numaraları ile karşılaştırabilirsin. İsterseniz virüs taraması da yapın.
Kalim_x dedi: Bu paketin güncelliğini sonradan nasıl denetleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Driver Booster'e güvenmek yerine buna güvenmenizi öneririm. Sürüm numalaraları sizin donanımınıza ait en son sürüm numaraları ile karşılaştırabilirsin. İsterseniz virüs taraması da yapın.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 21 Eylül 2020 #63 Kalim_x dedi: Eğer vaktiniz varsa... Peki size güveniyorum Acer Aspire E1-532 Ama bu paketin güncelliğini sonradan nasıl denetleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Sürücülerin uygulaması zaten 2015'den sonra güncellenmemiş yani çok da gerek olmayacak. Windows 10 64 bit kullanıyorsun değil mi?
Kalim_x dedi: Eğer vaktiniz varsa... Peki size güveniyorum Acer Aspire E1-532 Ama bu paketin güncelliğini sonradan nasıl denetleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Sürücülerin uygulaması zaten 2015'den sonra güncellenmemiş yani çok da gerek olmayacak. Windows 10 64 bit kullanıyorsun değil mi?
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 21 Eylül 2020 #64 Yapman gereken 2-3 tane devamlı güncelleme var. Onu da programa yaptırma bir zahmet. Son düzenleme: 21 Eylül 2020
Kalim_x Kilopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 354 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #65 kt2 dedi: Product Support | Acer United States Genişletmek için tıkla... Acer, benim sistemim için windows 10 sürücülerinin tamamını vermemiş. Bu yüzden bu yollara düştüm. Keşke Acer verseydi de bu tartışmalar yaşanmasaydı AnonimBiri dedi: Sürücülerin uygulaması zaten 2015'den sonra güncellenmemiş yani çok da gerek olmayacak. Windows 10 64 bit kullanıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 64 bit
kt2 dedi: Product Support | Acer United States Genişletmek için tıkla... Acer, benim sistemim için windows 10 sürücülerinin tamamını vermemiş. Bu yüzden bu yollara düştüm. Keşke Acer verseydi de bu tartışmalar yaşanmasaydı AnonimBiri dedi: Sürücülerin uygulaması zaten 2015'den sonra güncellenmemiş yani çok da gerek olmayacak. Windows 10 64 bit kullanıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 64 bit
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 21 Eylül 2020 #66 Bu konu yavaş yavaş, AMD-NVIDIA kapışmasına doğru kayacak, hissediyorum.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 21 Eylül 2020 #67 Kalim_x dedi: Acer, benim sistemim için windows 10 sürücülerinin tamamını vermemiş. Bu yüzden bu yollara düştüm. Keşke Acer verseydi de bu tartışmalar yaşanmasaydı Evet Windows 10 64 bit Genişletmek için tıkla... Sürücü paketini hazırlıyorum düşük upload sorunu var o yüzden maksimum 1 saate hazır.
Kalim_x dedi: Acer, benim sistemim için windows 10 sürücülerinin tamamını vermemiş. Bu yüzden bu yollara düştüm. Keşke Acer verseydi de bu tartışmalar yaşanmasaydı Evet Windows 10 64 bit Genişletmek için tıkla... Sürücü paketini hazırlıyorum düşük upload sorunu var o yüzden maksimum 1 saate hazır.
Kalim_x Kilopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 354 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #68 Samotne Ciasteczka dedi: Buyur, dükkan senin o zaman. Ama sonra mavi ekran alıyorum, 3090 ile 12FPS alıyorum, bilgisayar açılmıyor gibi konular açma. Driver Booster falan kullan o zaman, ne diyeyim sana şimdi? Genişletmek için tıkla... Driver booster dan daha iyi bir program bulduğum zaman driver booster ı bırakacağım zaten. Şu an idarelik kullanıyorum diyebilirim. Trieetz dedi: Windows 10 böyle bir özelliği var bilmem biliyor musunuz? Eki Görüntüle 675658 Genişletmek için tıkla... biliyorum lakin burası bile en güncel sürücüleri kurmuyor ve fazla yorucu. Ben kolaya kaçmak istiyorum. bir tane tuş verin bana AnonimBiri dedi: Sürücü paketini hazırlıyorum düşük upload sorunu var o yüzden maksimum 1 saate hazır. Genişletmek için tıkla... Peki. Teşekkür ederim.
Samotne Ciasteczka dedi: Buyur, dükkan senin o zaman. Ama sonra mavi ekran alıyorum, 3090 ile 12FPS alıyorum, bilgisayar açılmıyor gibi konular açma. Driver Booster falan kullan o zaman, ne diyeyim sana şimdi? Genişletmek için tıkla... Driver booster dan daha iyi bir program bulduğum zaman driver booster ı bırakacağım zaten. Şu an idarelik kullanıyorum diyebilirim. Trieetz dedi: Windows 10 böyle bir özelliği var bilmem biliyor musunuz? Eki Görüntüle 675658 Genişletmek için tıkla... biliyorum lakin burası bile en güncel sürücüleri kurmuyor ve fazla yorucu. Ben kolaya kaçmak istiyorum. bir tane tuş verin bana AnonimBiri dedi: Sürücü paketini hazırlıyorum düşük upload sorunu var o yüzden maksimum 1 saate hazır. Genişletmek için tıkla... Peki. Teşekkür ederim.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #69 Kalim_x dedi: Driver booster dan daha iyi bir program bulduğum zaman driver booster ı bırakacağım zaten. Şu an idarelik kullanıyorum diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu program bile daha iyi, amacına hizmet ediyor: Java:Panoya kopyala public class Panel { public static void main(String[] args) { System.out.println("Hello, World!"); } } Tavsiyem direk bırakmanız ve sürücüleri el ile kurmanız.
Kalim_x dedi: Driver booster dan daha iyi bir program bulduğum zaman driver booster ı bırakacağım zaten. Şu an idarelik kullanıyorum diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu program bile daha iyi, amacına hizmet ediyor: Java:Panoya kopyala public class Panel { public static void main(String[] args) { System.out.println("Hello, World!"); } } Tavsiyem direk bırakmanız ve sürücüleri el ile kurmanız.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 21 Eylül 2020 #70 Furkaninkosesi dedi: Bu program bile daha iyi, amacına hizmet ediyor: Java:Panoya kopyala public class Panel { public static void main(String[] args) { System.out.println("Hello, World!"); } } Tavsiyem direk bırakmanız ve sürücüleri el ile kurmanız. Genişletmek için tıkla... Sürücü güncelleyici programların arka planı böyle olabilir: Java:Panoya kopyala public class Panel { public static void main(String[] args) { System.out.println("Sürücüler güncelleniyor..."); Windows.RunBlueScreenofDeath(); } }
Furkaninkosesi dedi: Bu program bile daha iyi, amacına hizmet ediyor: Java:Panoya kopyala public class Panel { public static void main(String[] args) { System.out.println("Hello, World!"); } } Tavsiyem direk bırakmanız ve sürücüleri el ile kurmanız. Genişletmek için tıkla... Sürücü güncelleyici programların arka planı böyle olabilir: Java:Panoya kopyala public class Panel { public static void main(String[] args) { System.out.println("Sürücüler güncelleniyor..."); Windows.RunBlueScreenofDeath(); } }