En iyi tablet Android mi iOS mu?

• Konuyu başlatan OMFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 206

OMFA

Decapat
Daha fazla  
Kısaca Android mi iOS mu? Bayağıdır Android kullanıcısıydım. IOS'a geçiş yaptım. İki işletim sistemine de hakimim yani. O konuda bir sıkıntı yok. Fiyat konusunda da bir sınır yok. En iyisi hangisidir sizce? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bütçe daha önemli bu konuda.

Size önerim 40 bin TL'ye kadar Android tablet, 40 bin ve üstüne iPad Pro olacaktır.

Tablette ne yapacağınız da önemli.

Amaç sadece ders ise bence hiç fark etmiyor. S7FE de kullanıyorum iPad Pro M4 de ikisi de iş görüyor. Olaya oyun ekosistem gibi şeyler de eklenirse tamamen bütçe ve ihtiyaca göre değişir diye düşünüyorum.

Bütçe daha önemli bu konuda.

Size önerim 40 bin TL'ye kadar Android tablet, 40 bin ve üstüne iPad Pro olacaktır.

Tablette ne yapacağınız da önemli.
Belirttiğim gibi bütçe sınırım yok. Üniversite için kullanacağım.

Amaç sadece ders ise bence hiç fark etmiyor. S7FE de kullanıyorum iPad Pro M4 de ikisi de iş görüyor. Olaya oyun ekosistem gibi şeyler de eklenirse tamamen bütçe ve ihtiyaca göre değişir diye düşünüyorum.
Telefonuna bağlı. Telefonun androidse android daha mantıklı.
Telefonum iOS hocam.

Belirttiğim gibi bütçe sınırım yok. Üniversite için kullanacağım.

Telefonum iOS hocam.

O zaman ekosistem için iPad alabilirsiniz başarılılar zaten tablet konusunda. Air modelinin yanında kalem vardı sanırım madem bütçe sınırsız o ve üstüne bakabilirsiniz. Bende iPad Pro M4 13" var o biraz ekstrem ama uzun ömür açısından ona da bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı