En iyi tarayıcı hangisi?

Neye dayanarak söylüyorsunuz? Kuru cevap vermeyin lütfen.
Opera Gx i
bırakmalısın bence çok süslü olduğu için fazla RAM tüketiyor şahsen yılların chrome u en iyisidir alışmaya bağlı ve fazla RAM tüketmez ve güvenlidir fire fox daha hızlı diyorlar fakat yüklediğimde her şey yavaş açılıyordu.
 
IMG_0224.png
 
Chrome epeydir kullanıyorum. Çok ram yiyor klasik sorunu zaten, ama hızlı çalışıyor. Bellek tasarrufu özelliği getirdiler, aktif olmayan sekmeleri uyutarak ramdan tasarruf sağlıyor. Bu da benim gibi 20 - 30 sekmeyi aynı anda kullananların işine geliyor. Pc'mde yüksek ram olmasından ötürü beni çokta zorlamıyor.

Benzer bir uygulama Edge'de de var hatta daha çok tasarruf sağlıyor diye okumuştum. Ancak ben yine de hızından dolayı chrome öneriyorum. Onun haricinde Brave Opera vs gibi tarayıcıları yıllardır denemedim
 
Chrome mi Brave mi?

Chrome epeydir kullanıyorum. Çok RAM yiyor klasik sorunu zaten, ama hızlı çalışıyor. Bellek tasarrufu özelliği getirdiler, aktif olmayan sekmeleri uyutarak RAM'dan tasarruf sağlıyor. Bu da benim gibi 20 - 30 sekmeyi aynı anda kullananların işine geliyor. PC'mde yüksek RAM olmasından ötürü beni çok da zorlamıyor.

Benzer bir uygulama Edge'de de var hatta daha çok tasarruf sağlıyor diye okumuştum. Ancak ben yine de hızından dolayı Chrome öneriyorum. Onun haricinde Brave Opera vs gibi tarayıcıları yıllardır denemedim.

Mesela ben bir sekmeyi açık bırakarak indiriyorum uyku moduna girerse sekme indirme durur bunun önüne gecebilirsek guzel bir tercih olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı