Sizin sorunuzu kendi konumda cevaplamıştım, bu başlığı görünce buraya da kopyaladım. Zaten omfgn açıklamış.
Benim yamam piyasadaki diğer el çevirisi yamalar gibi değildir, piyasadaki yamalar güncellenmiş rdr 2 deki bir çok satırın çevrlmemiş yada sorunlu satırlarının olduğu yamalardır. Düzenledik diyenlerin hepsi aynı yamayı kopyala yapıştır yapmıştır.
Ben tek tek orijinal dildeki satırları karşılaştırarak tüm satırları yerine yerleştirdim orijinaldaki sırasıyla çeviriyi ekledim. Çevirilen satırların çoğu
anonymous çevirisidir. Daha önceki video oyunu oynayan kanallarda yama kullanılmıştı, ben çoğu yeri karşılaştırarak orayı izleyip düzenledim. Benim düzenlediğim yama piyasadaki her yerde dolaşan yamalar arasında en düzenli ve güncel yamadır.
Şunu lütfen unutmayın makine çeviri diye rdr 2 çevirisi yok, o çevirlerin hepsi anonymous çevirinin düzenlenmemiş çevirisidir.
Şimdi sorunuza gelirsek.
1. Piyasada düzenlenmiş yamaları kullanacaksanız. Benim düzenlediğimi tavsiye ederim.
2. Güncel baştan sonra tek kişinin elinden çıkan yama olsun ve rdr 2 deki tüm konuşma çevirlerini yüzde yüz yapsın derseniz. Criminal yamasını tavsiye ederim.
Açık dünyada ana karakter ve diğer NPC'lerin verdiği tepkiler eksik diye biliyorum.
Sizin bu yazdığınız eksikler piyasadaki hiçbir yamada yoktur. sadece criminal çeviryor bunları, şu anda criminal yaması düzenlenmiş yamalardan daha fazla yüzdeye sahip en iyi yamadır.