melposicionsj
Hectopat
Bende gt 940 var 1030 hiç bir fark yok 10 fps oda düşük sistemli oyunlarda gt 1030 10 games test adlı bir video vardı yorumlarda 1030 10 games 30 fps 
Evet darboğaz olmaz. Ama grafik ayarlarını yüksekde oynaması gerekiyor ki işlemciye fazla yük binmesin.
Tavsiyem bunun yanına 4GB daha RAM alman.VGA çıkışlı GT 1030 önerebilir misiniz? Yeni ekran kartı alıyorum monitör de değişmek istemiyorum. Bütçem en fazla 1300 TL yanına PSU'da almam lazım 450W gibi bir şey. Monitörüm VGA olduğu için ve dönüştürücüler de sorun çıkarttığı için yardım istiyorum.
Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5 2400 3.10 GHz.
RAM: Nanya 4 GB DDR3.
Anakart: Pegatron IPMSB-H61.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450 512 MB.
PSU: 230W.
PSU konusunda tam emin değilim bilgisi olan var mı VS serisinde çünkü neredeyse hep bunu takıyorum tavsiye isteyenlere.Dediklerine göre VS serisinde kronik sıkıntılar varmış.
Ve stokta da kalmamış.
Dönüştürücü meselesine gelecek olursak hiç dönüştürücü kullanmadım ama her türlüsü var.
VGA to HDMI, VGA to DVI, DVI to VGA, DVI to HDMI daha niceleri.
En iyisi GT 1030 alayım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Çünkü şimdi düşündüm dönüştürücü de almam lazım 50TL bir de montaj parası olsa 50TL daha 100 etti 1400'lere çıkıyor o yüzden boşverin. Ama tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkürler aklımda yeni fikirler oluştu.
500W tüm pc ve ekran kartımı besler mi ayrıca işlemcimle alakalı sorun yaşamam değil mi uzun zaman alamam yeni işlemci.RX 560 al sonra pişman olursun bak. GT 1030 sadece güncelleme alan bir kart RX 560 alırsan çok daha iyi performans alırsın.
500W tüm PC ve ekran kartımı besler mi ayrıca işlemcimle alakalı sorun yaşamam değil mi uzun zaman alamam yeni işlemci.
İşlemcim darboğaz yapmaz değil mi anakartım da sorun çıkarmaz değil mi bildiğime göre anakartımda pcı express 2.0 var.i7-3770 işlemcim var ve RX 570 aldım 500W normal 80+ olmayan PSU yetiyor bana size yetmeyecek mi? 500W PSU'yu hafife almayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.