En iyi Windows sürümü nedir?

Bazı güncellemeler zaman zaman hata barındırsa bile en güncel sürümü kullanın. Hem güvenli hem de sürücü bakımından daha uyumludur. Sisteminiz kaldırmayacak kadar eski değilse, Windows 10'dan vazgeçmeyin.
 
Tüm donanımların güncel sürümleri ile birlikte gelen yenilikler ne yazık ki sadece windows 10 ve daha güncel sistemlerde olacak. Microsoft windows'u kendisi kullanacak gibi tasarlamış. Oysaki 7den 70'e herkez kullanacak. Kimine karışık, kimisine yenilik. Hangi sistemi seviyorsanız onu kullanın. Oyunlarda en fazla 5-10 FPS kayıp yada artış oluyor. Xp ve vista hariç tabi ki.
 
Garip. Windows 8 çıktığından beri hala Windows için karışık diyenler var. Anlamıyorum. Sadece tasarım değişti ve daha modern, basit bir hale getirildi neresi karışık ki? Ayrıca Windows 10 bugüne kadar ki en iyisi Windows sürümü.

Windows 8'de ki yeni başlat anlayışından rahatsız olan ve sevmeyenler için Windows 10'da yeniden eski başlat görünümüne dönüldü. Bence bir algı oluşmuş, onu kırmalısınız.
 
Windows xp vista 7 gibi sistemlere alışanlar için windows 8 tabi karışık gelir yapılabilcek bayağı değişiklik yapıldı 8 le birlikte.windows 8 kullananlar için windows 10 çok basit çünkü windowsa başka ne değişiklik yenilik yapilabilirki sistem zaten belli modern di yine modern.bi çağ atlanmadı yani.
 
Bana göre Windows 7, iyi tamam güvenlik açısından güncellik açısından Windows 10 ama ben en iyi performansımı Windows 7'de alıyorum. Şuanda da şartlar gereği Windows 10 kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı