KS KS Berkaytrxx Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 314 14 Ağustos 2020 #21 f3turan dedi: Trollüyorlar. Ayrıca ; Sürprizbozan: 😁 "sİzNİ bİrŞey bİldİNz yOq qEymPaFıR eN iYisDİR" Genişletmek için tıkla... Aradan bana koydunuz gibi hocam. Sağolun. Ama gamepowerin en iyisi olduğunu düşünmüyorum hatta iyi de değil ama fsp aklıma gelmedi.
f3turan dedi: Trollüyorlar. Ayrıca ; Sürprizbozan: 😁 "sİzNİ bİrŞey bİldİNz yOq qEymPaFıR eN iYisDİR" Genişletmek için tıkla... Aradan bana koydunuz gibi hocam. Sağolun. Ama gamepowerin en iyisi olduğunu düşünmüyorum hatta iyi de değil ama fsp aklıma gelmedi.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #22 Berkaytrxx dedi: Aradan bana koydunuz gibi hocam. Sağolun. Genişletmek için tıkla... Yok yav. Ne alakası var?
Berkaytrxx dedi: Aradan bana koydunuz gibi hocam. Sağolun. Genişletmek için tıkla... Yok yav. Ne alakası var?
KS KS Berkaytrxx Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 314 14 Ağustos 2020 #23 f3turan dedi: Yok yav. Ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Ben bir ara ironi yapmıştım işlemcin güçlü olduğundan darboğaz yapar ekran kartını yükselt bunlar birşey bilmiyor diye, ordan görüp dalga geçtiniz sandım
f3turan dedi: Yok yav. Ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Ben bir ara ironi yapmıştım işlemcin güçlü olduğundan darboğaz yapar ekran kartını yükselt bunlar birşey bilmiyor diye, ordan görüp dalga geçtiniz sandım
Jarex Centipat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 4 Çözümler 11 14 Ağustos 2020 #24 Gamepower olmadığı kesin.