İnceleme En kapsamlı Battlefield oyunu: Battlefield labs

1martineX

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i3 101000F 3.60ghz
Nvidia 710 Gt
Gskill 8GB Ram
224 Gb SSD
Asus H410M-K Anakart
Rampage Victory Kasa
Merhaba arkadaşlar size son zamanlarda söylentileri bir hayli artmış çok iddialı ve serinin en büyüğü olacak bir oyun önereceğim: Battlefield 6.

Battlefield labs: Dice de dahil 4 ana şirketin oluşumu ve vince zampella önderiğiyle kurulmuş ve yeni Battlefield 6 oyunu için test platformudur.

Neden serinin en büyüğü olacak? EA 2042 faciasından sonra Battlefield serisinde son kozunu bu oyunda oynayacak bu yüzden en kapsamlı ve en büyüğü lakabını takacak.

Ben test videolarını detaylıca izledim ve araştırma, sızıntılar'dan faydalandım ve size oyunun değerlendirmesini yapacağım.

GRAFİK:10/10
Test videolarında Engine Viewer olsa bile grafikler muhteşem gözüküyor özellikle patlama efektleri, görsellik, su detayları mükemmel oyun çıktığında daha iyi olacaktır.

Mekanik:7.5/10
Mekanikler her Battlefield oyununda olduğu gibi çok güzel ancak EA'nın bize gösterdiği 10sn. Lik fragmanda bile BF3 müziği var ama BF3 mekaniklerine tam olarak benzemiyor ve biraz eksikleri var.

Haritalar:9/10
Yine her Battlefield oyununda haritalar oyunun kaderini belirlemede önemli bir rol oynuyor bunu 2042 de görmüştük. Oyunun harita dizaynları, tasarımları güzel duruyor ama BF1 de şu ana kadar 29 harita var oyun ilk çıktğında 29 tane olmasa da yine haritalar fazlaydı ama bu durum BF 6 da aynı değil.
Oyun 9 haritayla çıkacak DLC ücretli olursa 20 olmazsa 15 harita olabilir. Bu sayı az değil ama kapsamlık için bence 20 sayısı düşünülmeli.

Hikaye:8/10(teori)
Bize verilen kısa fragmanda Rusya'lı, ABD'li asker, mısır, katar haritası ve oyun dosyalarında Amerika haritaları bulunuyor bu da hikayede kapsamlı bir Rusya, Çin, Amerika savaşına tanıklık edeceğimiz anlamına geliyor.

Eksiler:
  • Harita azlığı.
  • Modern savaş'a uymayan donanımlar.
  • Yayıncısının EA olması.
  • Sınıf sistemindeki silahların hepsinin kullanabilir olması.
  • 32VS32 olması(pek sıkıntı değil ama 36VS36 olabilir +8 kişi iyi olur )
  • Araç mekaniklerinde değişim olmaması.
  • Savaşın Suriye'ye veya orta doğu'ya kadar taşınmaması(çoğu BF oyuncusunun hayali)

Daha pre-Alpha testindeyken bu değerlendirme oyunu 7/10'luk bir sonuç çıkarıyor. Ben BF serisinde Battlefield 3-4 oyunlarını oynadım sadece, bana göre 1. 2.Dünya Savaşı.
Ve gelecek temalı oyunlar Battlefield serisine uymuyor ayrıca BF 6 BF1'de dahil en iyi BF oyunu olacak isterseniz gelin tartışalım.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyun teknik acidan guzel olsa da sacma sapan kararlar aliyorlar. 2042deki gibi her silahin her class ile kullanabilmesi ozelligi gelecekmis mesela. Battlefieldin ruhuna aykiri bu. Anlamiyorlar kafalari mi basmiyor anlamiyorum her bf oyuncusu yapmayin diyor gidiyor yapiyorlar.

Düzeltme: Battlefield oyunun ismi "Battlefield Labs" değil. Battlefield Labs, gelecek oyunların konseptleri ve mekanizmaları herkese açık olarak yayınlamadan önce oyuncularla test edebileceği bir ortam. Yeni oyun tahminen Battlefield 6 olarak gelecek.

Bu programa bende dahilim. Oyunun atmosferi BF 4 oyununun daha geliştirilmiş hali gibi. 2042'den sonra çok güzel hissettiriyor. @AliEgemen, beta aşamasında en azından dediğiniz gibi tam olarak değil. Öyle ise level ile alakalı olabilir. Girdiğimde her sınıfta, her silahı kullanamıyordum. Yine söylüyorum, 2042'den sonra cidden atmosferi iyi hissettiriyor.

Düzeltme: Battlefield oyunun ismi "Battlefield Labs" değil. Battlefield Labs, gelecek oyunların konseptleri ve mekanizmaları herkese açık olarak yayınlamadan önce oyuncularla test edebileceği bir ortam. Yeni oyun tahminen Battlefield 6 olarak gelecek.

Bu programa bende dahilim. Oyunun atmosferi BF 4 oyununun daha geliştirilmiş hali gibi. 2042'den sonra çok güzel hissettiriyor. @AliEgemen, beta aşamasında en azından dediğiniz gibi değil. Her sınıfın kendine ait silahı var olarak gördüm. Sonradan değişir mi bilmiyorum.
test'e katılmada bile bf labs yazdığı için öyle yazdım tam bilgiye sahip değilim ama daha geçen gün x hesabından paylaştılar sınıf hakkında diye. süreniz varsa test'e katılmışsınız sorular sorabilir miyim ?

@1martineX, oyun içi net bir bilgi vermem yasak hocam. Direkt bilgi verirsem, bilgi sızdırmış olurum.

Battlefield Labs içeriğini Battlefield gibi oyunları deneme platformu gibi düşünebilirsiniz.

Bu programa bende dahilim. Oyunun atmosferi BF 4 oyununun daha geliştirilmiş hali gibi. 2042'den sonra çok güzel hissettiriyor. @AliEgemen, beta aşamasında en azından dediğiniz gibi tam olarak değil. Öyle ise level ile alakalı olabilir. Girdiğimde her sınıfta, her silahı kullanamıyordum. Yine söylüyorum, 2042'den sonra cidden atmosferi iyi hissettiriyor.

Maalesef oyle hocam. Cok tepki aldilar umarim degistirirler bunu. BF1 veya BF5 gibi bir sistem istiyorum. Sade ve atmosferik. Oyundaki grafikleri ve yikilma mekaniklerini sevdim ama bir bf oyununun temelinde takim ve classlar yatar.

Battlefield Labs test platformu değil miydi? bana göre en iyisi BF1.
hemen düzeltiyorum hocam kusura bakmayın. BF1 daha geniş kitleye hitap ediyor optimizesi ve kalan herşeyi mükemmel bir oyun ama bence bf6 bu sınırları aşacak gibi ancak battlefieldin sonuda olacak büyük ihtimalle

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı