En kötü geçirdiğiniz yıl hangisi?

Vaktimi nasıl harcadığımı değerlendirmeni istemedim bilge arkadaşım. Çalışmadan konu eksiğini nasıl gidermeyi düşünüyorsun?

1 sene gidiyor, kayıp tabii ki. İster "hedefe yaklaşmak" de, ister başka bir kılıf uydur, 1 sene kaybettiğin gerçeğini değiştirmeyecek.
Ukalalığa gerek yok. Tartışıyoruz burada. Bu kadar sinirlenmeni gerektirecek bir şey de yok. Ufak bir olay anlatayım. Edison'a 999 denemeden sonra bininci denemesinde ampulü bulmasıyla ilgili soru yöneltilir. Derler ki 999 denemeden sonra bininci seferde yaptınız. Bu gücü nasıl buldunuz kendinizde. Şöyle der: "Ampulün icadı bin aşamalı bir süreçti. Hata gibi görünen ilk 999 aşama, bininci ve son aşamaya götüren öğrenmelerle doluydu." Demek istediğim o ki siz bardağın boş, ben ise dolu tarafından bakıyorum. Vaktiniz size ait. Ben sizi eleştirmedim. Sizin söylediğiniz şeyi aynen size aktardım. Bakış açısı her şeydir. İyi forumlar.
 
Ukalalığa gerek yok.
Ukalalık yapmıyorum ayrıca sinirlenmedim de. Yaptığım hatanın farkındayım, başkasından bunun için onay almaya ihtiyacım yok.
Ufak bir olay anlatayım. Edison'a 999 denemeden sonra bininci denemesinde ampulü bulmasıyla ilgili soru yöneltilir. Derler ki 999 denemeden sonra bininci seferde yaptınız. Bu gücü nasıl buldunuz kendinizde. Şöyle der: "Ampulün icadı bin aşamalı bir süreçti. Hata gibi görünen ilk 999 aşama, bininci ve son aşamaya götüren öğrenmelerle doluydu."
Reis iyi diyorsun, doğru diyorsun da bunun üniversite ile alakası ne? Girişimciye akıl verir gibi olmuş, üniversiteye girecek sadece. Onun için de çalışmak yetiyor.
İyi forumlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı