Steam En kolay nasıl level atlanır?

kaphtans

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 3 yıldır Steam kullanan birisiyim. Şu an envanterde 99 oyun var, 7 seviyeyim henüz. Daha önceden önem vermemiştim level olayına ve oyunlardan verilen çoğu kartı satıyordum...

Bana kısaca ne yaparak level atlayabilirim? Anlatabilir misiniz?

Merhaba, 3 yıldır Steam kullanan birisiyim. Şu an envanterde 99 oyun var, 7 seviyeyim henüz. Daha önceden önem vermemiştim level olayına ve oyunlardan verilen çoğu kartı satıyordum...

Ucuz kartlı oyunları bulup kartlarını alıp birleştirebilirsin. Diyorsan ben uğraşamam basayım parayı direkt diye kendi oyunlarının kartlarını alıp rozet işleyebilirsin.

Rozetlerim sekmesine gelin ve topluluk görevlerini yapın. Aşağıdakilerin hepsini yaptığınızda 10 seviye olacaksınız. Daha sonra oyunlarınıza ait steam kartları vardır, bunları düşüreceksiniz ve işleyeceksiniz. Kartları düşürmek için program kullanmanızı öneririm.
1698313002154.png

Ben 28 Lvim ucuz rozet kartlarını toplayıp işle bu şekil level alabilirsin.

Steam'de kartları ucuz olan oyunları satın alıp rozetlerini işlersen çok hızlı bir şekilde level atlayabilirsin.

Rozet işleyerek.
Rozetlerim sekmesine gelin ve topluluk görevlerini yapın. Aşağıdakilerin hepsini yaptığınızda 10 seviye olacaksınız. Daha sonra oyunlarınıza ait steam kartları vardır, bunları düşüreceksiniz ve işleyeceksiniz. Kartları düşürmek için program kullanmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 1990461
Steam'de kartları ucuz olan oyunları satın alıp rozetlerini işlersen çok hızlı bir şekilde level atlayabilirsin.

Rozet işleme olayını pek bilmiyorum kolay mı acaba? En kötü video izleyerek yaparım sıkıntı değil. Teşekkürler bu arada...

Yaklaşık 5-6 yıl önce 82 level yapmıştım Steamcardexchange.net bu siteye girip en ucuza tıklayıp kartları alıp yapabilirsiniz, ben 60 levela kadar böyle yapmıştım gerisini de sanırım yaz indirimi etkinliğinde level veren bir sistem vardı o şekilde yapmıştım. Abuselanması çok kolay bir sistemdi artık yok, büyük ihtimalle de gelmez sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı