Steam En kolay nasıl level atlanır?

En basiti ucuz rozet işleyerek.

Yaklaşık 5-6 yıl önce 82 level yapmıştım Steamcardexchange.net bu siteye girip en ucuza tıklayıp kartları alıp yapabilirsiniz, ben 60 levela kadar böyle yapmıştım gerisini de sanırım yaz indirimi etkinliğinde level veren bir sistem vardı o şekilde yapmıştım. Abuselanması çok kolay bir sistemdi artık yok, büyük ihtimalle de gelmez sanırım.

1698313326801.png

Harbiden önceden ne güzeldi şu rozet ve XP sadece 150-200 civarı bir şey tutmuştu :D daha da böyle bir etkinlik hiç gelmedi.

Rozet işleme olayını pek bilmiyorum kolay mı acaba? En kötü video izleyerek yaparım sıkıntı değil. Teşekkürler bu arada...

Sadece oyunun ne kadar kartı varsa satın alıyorsun sonra rozete işleme tuşuna basıyorsun 100 XP alıyorsun ve 1 2 tane item kazanıyorsun her 10 seviyede vitrin alıyorsun.

Ucuz olan kartları birleştirmek daha az XP verirken büyük paralar ile daha hızlı level atlatıyor anladığım...

Hayır öyle değil her rozet aynı XP'yi veriyor ne kadar para basarsan o kadar rozet kazanabiliyorsun sadece pahalı ucuz olmasıyla alakalı bir XP olayı yok.

Ucuz olan kartları birleştirmek daha az xp verirken büyük paralar ile daha hızlı level atlatıyor anladığım...
Hayır, hangi oyunun rozetini işlerseniz işleyin. Her seferinde 100TP ve ek ödüller kazanırsınız. Kartları ucuz olan oyunlar daha az TP vermiyor. Seviyeniz bu kadar azsa ilk etapta kazanılan rozetleri daha kazanmamış olmalısınız. Topluluk görevlerini tamamlayın, bir ögeyi Steam cevherine çevirin.

Hayır hangi oyunun rozetini islerseniz işleyin. Her seferinde 100TP ve ek ödüller kanazirsiniz. Kartlari ucuz olan oyunların daha az TP vermiyor. Seviyeniz bu kadar azsa ilk etapta kolayca yapılan rozetleri daha kazanmamış olmalısınız. Topluluk görevlerini tamamlayın, bir ögeyi Steam cevherine çevirin.
Patron geldi yolu açın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı