En Kolay OS X Yosemite 10.10 Kurulumu Hazırlama Rehberi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ön Bilgiler:

Öncelikle acemi kullanıclar için:

Hackintosh Nedir ?

Gerekenler:

1- En az 8 GB ve üzeri olan bir usb flash bellek.
2- OS X yüklü bir gerçek bilgisayar.
3- OS X 10.10 Yosemite
4- Vereceğim dosya: http://www.mediafire.com/download/la5fbt1fcr9oh7x/Boot_USB_OS_X_Yosemite_(Chameleon).zip
5- Anlatımı uygulamak.

Anlatım:

1- Installer OS X Yosemite.app dosyanızın adını; Install OS X Mavericks.app olarak değiştirip; kopyalayın ve "Uygulamalar" konumuna yapıştırın.

2- Elinizde bulunan usb flash diski; Disk İzlencesi (Utility) ile GUID Disk Tablosu olarak OS X Genişletilmiş (Extended) (Günlüklü (Journaled) ) biçimini seçerek sil butonuna tıklayın.

3- Verdiğim dosyayı arşivden çift tıklarayak çıkarın ve çıkan dosyayı çift tıklayıp çalıştırın.

4- Devam et butonuna tıklayın:

5- Yükleme yerini/konumunu değiştir butonuna tıklayıp, USB diskinizi seçin ve devam et butonuna tıklayıp; yükle butonuna basın. (Şifrenizi girip tamam butonuna tıklayın ve işlem tamamlana kadar bekleyin.)

6- Hazır:

7- Kurulum için gerekli kod:
npci=0x3000 PciRoot=1 kext-dev-mode=1 GraphicsEnabler=Yes

Sonuç:

Önemli: OS X Yosemite 10.10 Kurulum Sonrası Rehberi | Technopat Sosyal

Saygılar;
KemalALKIN

Son düzenleme:
Resimleri kendi bilgisayarımdan aktaracaktım, lakin boyut hatası verdi ve sizleri bu yeni yöntemden mahrum bırakmamak için hemen ekledim. Kendime de hazırladım bununla. Yarın kurulum yapacağım. Artık yatmam lazım . Kursum var malumunuz .

Düzenleme: Kurulum için gerekli kod: npci=0x3000 PciRoot=1 kext-dev-mode=1 GraphicsEnabler=Yes

Son düzenleme:
Performans, görsellik ... nasıl ? Özellikle Safari hızı kullanışsallağı Mavericks'ten fazla mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstat çok güzel bir anlatım olmuş. Akşam evde deneyeceğim. Sonuçları yazarım.
Teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Kemal hocam var olan osx üzerine kurabilir miyiz? Diğerini silmeden mi kurmalıyız? Birde mbr yaması ekliyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…