En komik şey

fkuufknfx

Hectopat
Daha fazla  
Şu ana kadar duyduğunuz/ gördüğünüz/ dokunduğunuz/ kokladığınız/ yaladığınız en komik şeyleri yazınız.
(Sınav sorusu gibi oldu :) )

Şu ana kadar duyduğunuz/ gördüğünüz/ dokunduğunuz/ kokladığınız/ yaladığınız en komik şeyleri yazınız.
(Sınav sorusu gibi oldu :) )
İş yerinde kahkaha attığım olaydır. Şirkette 5. ayını dolduran sözde mühendis arkadaş, bir gün yardım istedi. Kodda 740 tane error var yardımcı olur musunuz dedi. Gittik baktık bir de ne görelim;

RÖLE_OUT_ON = 0;

gibi 740 adet Türkçe karakterli kod. Gördüğümde yardım etmek yerine gözümden yaş akarcasına yarıldığım bir durum 😅

Yanlış anlaşılmasın, bu arkadaş 5 aydır yazılımla çalışıyordu ve kendisi birkaç projeyi bitirdiğini iddia ediyordu. Epey bizi çileden çıkaran davranışları olmuştu. Kendisi birkaç ay önce işten çıkarıldı.

Yaladığımız şeyleri yazmayalım istersen :) :D Neyse.

Bizim sektörde yeni başlayanların yaptıklarından dolayı her zaman madara ve alay konusu olduğunu görünce çok gülesim geliyor. Fazla özgüven her zaman iyi değildir.

Mesleki veya bilgi olarak kendini şişirenlerin balon veya boş olduğunu görünce çok gülerim aslında. Geçenlerde birisi "350 saat simülatör tecrübem var" demişti. Havacılık ve pilotluk için. Ulan dedik bu kadar saati nasıl yapabilir ki bir insan hem de bu kadar zamanda diye. Biraz konuştuk sıkıştırdık nereden eğitim aldın kurum falan diye. Meğerse adam FSX'te oynadığı saati söylüyormuş Kamil🤣 "Lan dedim bi' s.... git, belanı benden bulma" biz ne yaşıyoruz bunlar ne yaşıyor anlamadım ki🤣🤣🤣

Önemli bilgilendirme: Komik olan bir şeyi niye yalayayım, nasıl yalayayım, neresinden yalayayım... kafamda deli sorular yine🤔🤣

76905957_533452177210260_5998430090998841344_n.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı