Neden şampiyon olamadığımızın sebebini galatasaraylılar hariç herkes biliyor. Ben Fenerbahçe'yi objektif bir şekilde eleştiririm, zaafiyetlerini söylerim de, hiçbir galatasaraylının gerçekleri kabullendiğini görmedim, işin kolayını bulmuşlar, "Bu kafayla şampiyon olamazsınız, hakemler sizi destekliyor (yersen, hakem desteklese 10 senedir niçin şampiyon olamayalım?)" vesaire, galatasaray'a yapılanları sanki Fenerbahçe'ye yapılıyormuşcasına lanse etmek, galatasaraylı taraftarlar için rahatlatıcı bir çözüm olmuş. Hatta işin kötü tarafı, bunun farkında olan renktaşların var.
Kısacası sana argümanlarımı sunup anlamanı beklerdim fakat koyu bir taraftar olarak sen de takımını her ne olursa olsun savunmak isteyeceksindir. O yüzden evet, sen böyle bu kafa yüzünden şampiyon olamıyoruz san bakalım.
Oyuncuların performanslarına gelecek olursak, Osimhen belli ki sende fena hype yaratmış, ki yaratması normal, o yüzden adam şu an tek gol ile oynasa farklı sebeplerle savunacağından eminim. İstatistiksel olarak En Nesyri ve Dzeko'nun gerisinde mi? Evet. "Bu kafa" dediğin şey, gerçekleri söylemek, ki gerçeklere alerjinin olmasını savunduğun renklerden anlamak mümkün.
Kimsenin genel olarak En Nesyri Osimhen'den iyi veya Osimhen En Nesyri'den iyi dediği yok, geçen sene ki performansları da bizi ilgilendirmez, bu sezon En Nesyri görevini daha iyi yapıyor. Özellikle son 3 aydır devamlı oynayınca bunu gördük.