merkestayn
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- .
- Meslek
- İşsiz
Dediklerin çoğuna katılıyorum ama en nesiyri bir tam bir golcü değil golcü derken icardi mesela saf golcü en nesiyri öyle değil sadece orta açarsan skor katkısı verebiliyor ama sen kontra oynarsan veremez osimhenn formsuz olduğuna katılmıyorum maçlarını izlerseniz adam şansız ve hep kaçırıyor birşeyler oluyor yanii pozisyona girebiliyor onun dışında size katılıyorum.Ben çok daha tarafsız bakarak konuya yaklaşacağım. En nesyriyi forvet olarak gram beğenmiyorum gol atabilir ki atmak zorunda ama en nesyri gerçekten forvetin gol atma görevi etrafında düşünürsek başarılı ve piyasa değerini hak eden bir oyuncu. Osimhen ile kıyaslamak hiçbir kulvarda doğru olmaz çünkü en nesyri gol makinesi rolüne bürünmüş bir santraforken Osimhen pivot santrafor gidiyor penaltı kazanıyor gidiyor defansa yardımcı oluyor top çeviriyor saklıyor kanat oyuncularıyla paylaşıyor vesaire. Dolayısıyla en nesyrinin piyasa değerinin tam olarak yerinde olduğunu düşünüyorum. Futbolda şans problemi mevcuttur ama şansı pek dahil etmeyi sevmem.Osimhen'e şanssız demek en nesyriye şanslı demek çok mantıksız çünkü sezon başı Göztepe-Fenerbahçe maçında gol atan en nesyri mourinho tarafından kesik yedi belli bir zamana kadar açıldığı maçı Manchester United maçı ve sonrasında gelişen maçlar diyebiliriz ancak victor Osimhen sezon başından itibaren lisansı çıktığından itibaren düzenli olarak oynadı gerek ligde gerek Avrupa liginde ve Osimhen Türkiye'ye geldiğinde formdaydı en nesyrinin uçak görüntülerine ve şu anki formuna bakın adam geldiğinde şu anki durumuna göre bayağı kilolu duruyor ve bu santraforun performansını inanılmaz etkiler. Osimhen geldiğinden itibaren formdaydı futbolculardaki form düşüklüğünü şanssızlıkla açıklamak bir taraftarın yapabileceği bir izah açıkçası, futbolda pek tabii şans çok mühimdir ama futbolcunun form durumu stabilse 1 maçta komple şanssızsa diğer maçlarda atması gerek. Bildiğim kadarıyla Osimhen'in son 5-6 maçında penaltı harici bir golü yok ve bu santraforlar için çok moral bozucu bir şey olabiliyor bazen oyuncuların psikolojiside önemli. Fenerbahçe ve Galatasaray bu iki oyuncuları transfer ederken pek tabii skor katkısı ve eksikleri kapatmak için bonservisini aldı veya kiraladı ama ikisini kıyaslamak zaten çok yanlış çünkü kıyas yapıldığında elma armut kıyasından farkı kalmıyor. En nesyri son zamanlarda form tuttu ve formunu devam ettiriyor dönem başı için en nesyri şanssızdı diyebilir miyiz diyemeyiz çünkü formsuzdu, Osimhen şu an penaltı harici gol katkısı sağlayamıyor diye şanssızmı alakası yok tamamiyle formsuzlukla alakası var. En nesyri 20 milyon piyasa değerinde olması doğrudur 30-40 şu anki haliyle imkansız ama 20-25 civarı bu oyuncuya verilebilir herhangi bir sıkıntı görmüyorum.