En rahatsız olduğunuz insan tipi

-- Bir erkeğin "acaba saat kaç" dediği anda ona yürüdüğünü sanan kızlar.
-- Bir fikri körü körüne savunanlar. Kanıt göstersen de kabul etmezler (Arada sırada ben de yapıyorum bunu çaktırmayın :p)
-- İyi niyetini suistimal eden insanlar.
-- Feminaziler (Kadınlar üstündür, erkekler ölsün tarzındakiler veya hak eşitliği isteyip erkeklerle aynı işi yapmayanlar Mesela: Bir erkek doktorla aynı maaşı isteyip "ay kandan iğrenirim ben" gibi şeyler diyenler)
-- Sözünü bölen kişiler.

Ve en önemli şeyleri sona sakladım:
- TikTok veya benzeri şeylerin komik olduğunu düşünenler.
- YouTube'i çöplüğe çeviren YouTuberlar.
- Biri yaptığı bir davranış yüzünden ona kızdığında kızan kişiye aldırış etmeden yapmaya devam edenler.

Şimdilik bunlar.

Aklıma şimdi geldi hemen ekleyeyim :

Kendini Atatürkçü olarak tanıtıp İstiklal Marşına ve bayrağa saygısı olmayanlar.
Geçmişteki olaylardan ders almayanlardan.
Açıkçası Arapları da zerre sevmem. Çok pisler. Buraya yazarsam uzaklaştırma yiyeceğimi düşündüğüm için yazmıyorum.

Son düzenleme:
Sıradan biri olmasına rağmen çok egolu olan insanlardan nefret ediyorum. Örneğin otobüse biniyorsunuz, oradan bazıları halinden hiç memnun değil, etrafa sinir ile bakıyor ve yanındaki herkesi küçük görüyor. Hep bir memnuniyetsizlik içindeler bu tipler. Sanki çok önemli bir insanlarda diğer herkes önemsiz birer oksijen katili gibi davranıyorlar. Kısacası kendini beğenmiş insanlardan nefret ediyorum.

Egoist insanlar, karşısındakine saygısı olmayan insanlar, Araplar ve Suriyeliler, her şeye din ile cevap vermeye çalışanlar, Atatürk, laiklik ve cumhuriyet karşıtı insanlar. Bir de yaptığım şeylere burnunu sokmaya çalışan, sormadığım halde fikirlerini beyan eden insanlar. Bir de aile durumu çok iyi olanların durumları ile hava atan zavallı insanlar.

Nefret edilecek o kadar insan var ki hepsine tarif yetmez. Buradaki tüm yorumlar özetlemiş zaten. :D
Ders anında sürekli konuşarak, başkalarının dersi dinlemesine engel olan "insan" tipi.
Bir de bir b*k bildiğini sanıp bir b*ktan haberi olmadan kendi bildiği ufacık bir şeyi büyüterek hocaya dönüp "eeeğüeüğğeğğğ" diye zırvalayıp 2 kelimeyi bir araya getiremeyip en sonubda "öyle değil mi hocam?" deyip hocadan ilgi bekleyen yavşak tipler. Bunlar genellikle hayatlarında ilgi görmeyip ezilmiş, ilgiyi bakın ben bir b*k biliyorum sizden ilgi bekliyorum diye programlanmış dallamalar olurlar. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı