Poly
Hectopat
Aynen öyle. Eskiden çok batarya eskitip şişirdiğimden takıntı oldu biraz.Yeni pil teknolojileri gelse ve yaygınlaşsa da şu batarya, şarj derdinden biraz olsun kurtulsak artık![]()
Aynen öyle. Eskiden çok batarya eskitip şişirdiğimden takıntı oldu biraz.Yeni pil teknolojileri gelse ve yaygınlaşsa da şu batarya, şarj derdinden biraz olsun kurtulsak artık![]()
Dediklerinizden çok bir şey anlamadım fakat teşekkür ederim.Arkaplan uygulamalarını ayarlardan kapatmak daha sağlıklı olduğunu apple destek tarafından bilgi sağladım yine siz bilirsiniz. Her yiğit farklı yoğurt yer. Ayrıca düşük güç ile şarj %80'e kadar neden sağlanıyor diye bir de düşünmek gerek? Apple için arkaplan yenilenen uygulamaları kapatmak daha sağlıklı android için bir bakmam gerek arayüze. Ben iphone'u konum dahil olmak üzere belli başlı uygulamalarda ve mail spatifi gibi uygulamalarda kullanıyorum.
Bu insanlar düşük güç modlarını batarya az ve size daha fazla gitmesi için optimize etmiş. Telefon yazılımı sürekli kendisini kritik modda düşünerek işlev yapıyor. 1 Yıllık iphone 6 (Kutusundan çıkartıldığı zaman, Orjinal kutu.) %92 Batarya sağlığı varken 2 yıllık 7+ sahibi ev arkadaşımın batarya sağlığı %97
Aslında demek istediğim şey, Düşük güç modu sistem optimizasyonu ve pil ömrünü idareli kullanmak için belirli özellikleri kısmak adına tasarlanmıştır. Fakat bu operasyon pil ömrünü düşük seviyeler için tasarlandığını bir kere daha söylemek istiyorum.Dediklerinizden çok bir şey anlamadım fakat teşekkür ederim.
Bırak bozulsun zaten bozulunca pil %30-40 daha hızlı bitecek.İnternette gezerken gördüm, bataryayı tam doldurmayın %25 ile %80 arasında tutun demişler genel olarak. Ben bazı istisnalar hariç, bataryayı %20'lerde takıp %100'e kadar dolduruyorum. Zararlı mı bu?
Valla bende böyleyim yatarken takarım sabah çıkarırım işe giderken falan yüzde 70-80'i görünce moralim bozuluyor harbiden.Ben açıkçası hiç bunlara takılmıyorum. %5 gibi şarj'a takıyorum. %100 olana kadar bekliyorum. Çünkü dışarıya çıktığında filan o bataryayı %80'de görmek çok canımı sıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.