En saygın Technopat üyeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Berkehan Çepni hocamın dx10 uyumlu hilelerde bana çok yardımı dokundu. Benim oyum ona.

Öncelikle güzel konu olmuş. Burada bence gerçekten bir aile gibiyiz. Az buçuk birbirimizi tanıyor ve biliyoruz. Bu yüzden arada insanların birbirini anması, yardımları için teşekkür etmesi mutluluk verici.

Bir arkadaşın yazdığı gibi ben de foruma @Recep Baltaş hocamın sistem toplama videolarından geldim. Kendisi forumun bilinen yüzü olduğu için çoğumuz da böyle gelmişizdir. Bilgisi ve tecrübesi ortada çok uzatmaya gerek yok. Bu sebeple öncelikle onun adını zikretmek isterim. Gerek çektiği videolarla gerekse buradaki yazıları ile @Recep Baltaş diyorum.

Ayrıca bahsetmem gereken @Yener K. üstadımı neredeyse her konuda görüyorum. Foruma çok şey kattığı aşikar. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca kendisi forumumuzun dayısıdır ona göre.

Bir diğer isim ise undervolt prensi @erengore :D COVID'e yakalandığında bile üyelere undervolt rehberi hakkında yardım ediyordu :D böyle bir yardımseverlik örneği görmedim ben.

Daha çok sayılacak isim vardır ama son olarak @333365 kardeşimi yazmak istiyorum. Kendisi sayesinde çoğu gündem olayına vakıf bir forum haline geliyoruz. Kendisine de emeği için teşekkür ediyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim. :)

Konu son sayfalarda saygı duyulan üyeleri yazmaktan çok sevdiğiniz üyeleri yazmaya dönüşmüş sanki.

Konudaki soruya gelirsek, birçok kategoriden yazabileceğim birden fazla insan var. Belirli bir kişi söyleyemem. Ama özellikle mavi ekran kategorisinde başarılı, minidump dosyalarını iyi analiz edebilen üyelere saygı duyuyorum. Saygı duymamın sebebi bu işin genellikle sabır ve uğraş gerektirmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı