En sevdiğiniz diller nedir?

Almanca dili bence çok güzel, ticaret için de iyi bir dil. Bir ara A1 seviyelerindeydim ama çalışmaya çalışmaya unuttum.

Onun dışında Göktürkçe öğrenmek isterdim ama hiç bir işime gelmez.
 
Rusça olabilir. Dinlemesi çok zevkli. Konuşma açısından çok zor değil. İngilizceyi sevmiyorum. Cümle yapısı bizim dilimize göre çok basit kalıyor. Belirli durumları tek cümle halinde ifade edebilmek bence büyük kolaylık.
 
İngilizce hoşuma gidiyor, şuan A2 seviyesinde sayılırım.

Japonca da ilgimi çekiyor fakat konuşamıyorum tabii.
 
Fransızca, Yunanca, Rusça, İspanyolca. Yunanca ve İspanyolca'yı duyunca aklıma Akdeniz geliyor, bu yüzden seviyorum. Fransızca kulağa çok elit bir dil gibi geliyor bu yüzden hoş bir havası var. Rusça ise güzel bir dil ama erkeklere hiç yakışmıyor gibi geliyor, Rusça'yı kadınlar konuşuyorsa severim . Bu dillerin hiçbirini bilmiyorum ama kulağa hoş geliyorlar.
 
Kendi dilim olan Türkçe, daha sonra Fransızca ve İngilizce İngilizce'de B1 seviyesinde falanım herhalde. Fransızca A1 henüz.
 
İngilizce hoşuma gidiyor, şu an A2 seviyesinde sayılırım.
Dilde ufak bir temel oluşturduğunuzda ve ana kuralları öğrendiğinizde ilerlemek hem zevkli hem de daha kolay oluyor. İyi şanslar!
Fransızca kulağa çok elit bir dil gibi geliyor, bu yüzden hoş bir havası var.
Normal bir konuşma bile şarkı gibi hissettiriyor. Gerçekten melodik ve telaffuzu harika olan bir dil. Birisi sabahtan akşama kadar konuşsa "Susabilir misiniz ya?" demezsiniz, akşam olunca "Devam edebilir misiniz?" dersiniz.
Bu dillerin hiçbirini bilmiyorum ama kulağa hoş geliyorlar.
Öğrenme vaktidir belki de. Fransızca ve İspanyolca gibi yakın dilleri öğrenmek çok eğlenceli.

Fransızca A1 henüz.
Henüz yeni başlamışken telaffuza odaklanmanızı öneririm. Öğrenirseniz hem başlangıcınız daha kolay olacak hem de ileride düzeltmesi zor olan hatalarla uğraşmayacaksınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…