En sevdiğiniz ev yemeği

Ev yemeklerinin bendeki yeri; çoğu zaman dışarıdaki hazır lokanta ve fast-food ağırlıklı yemeklere oranla ayrı bir konumda olmuştur. Bu konuda hemfikir olduğumuz noktada şüphesiz ki kıymetli annelerimizin emeğinin son derece büyük olduğunu da unutmamak gerek 🙂. Genel olarak yemek seçmem, her şeyi yerim, ama yine de en beğendiğim kombolardan bazılarını aşağıya bırakıyorum:

1. Etli kurufasulye + tavuklu pirinç pilavı + mevsim salatası + ayran,
2. Kuşbaşı etli karnıyarık + cacık + salçalı bulgur pilavı + su,
3. Etli türlü yemeği + kırmızı mercimek çorbası + salatalık turşusu + su.

Ev yemeklerinin bendeki yeri; çoğu zaman dışarıdaki hazır lokanta ve fast-food ağırlıklı yemeklere oranla ayrı bir konumda olmuştur. Bu konuda hemfikir olduğumuz noktada şüphesiz ki kıymetli annelerimizin emeğinin son derece büyük olduğunu da unutmamak gerek 🙂. Genel olarak yemek seçmem, her şeyi yerim, ama yine de en beğendiğim kombolardan bazılarını aşağıya bırakıyorum:

Anne Yemeği> Lokanta> Fast Food. Annelerin yaptıklarını zaten bulamıyorsunuz. Ben hiç Yemeksepeti'ne muhlama diye aratmadım. Bakayım aratınca ne olacak.
Bir de şey var, sarmanın içine (üzüm müdür bilmiyorum ama) tatlı bir şeyler koyuyorlar. Ağzıma attığım an öğüresim geliyor.
Sarma ile tatlı bir madde mi? Sarma sarmadır. Sarma evrende şekil de değiştirse annemin yaptığı sarmayı unutmayacağım.

Ben çok yemek seçerdim, şu an biraz azalttım ama annem hep istediğimizi yapmaya çalışmıştı. Emeklerini ödeyemem herhalde. 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı