En sevdiğiniz Formula 1 pilotu

Bir ara F1'de oynamıştı galiba YouTube kanalında gördüm.

Bir ara F1'de oynamıştı galiba YouTube kanalında gördüm.

F1 değil o Formula Renault. Şimdide F3 asyada yarışıyor.

Ben de F1 oyunu oynuyorum bende mi F1 pilotuyum arkadaşım, her F1 oyunu oynayan F1 pilotu mu?😃

Cem Bölükbaşı şu an F3 Asya serisinde yarışıyor bugün en iyi sonucunu alarak yarışı 5. sırada bitirdi. 8 yarış üst üstte de F3 Asya serisinde ilk 10 da yer aldı.

Bir ara F1'de oynamıştı galiba youtube kanalında gördüm.
Ben de 10 yıldan uzun süredir F1 oynuyorum, sıfır yardımcıyla yarışçıların gerçek zamanlarına da ulaşıyorum. O zaman en çok ben F1 pilotuyum forumda. :D

E-sporcu olarak F1 oynadı ama konudaki sorulan şey "gerçek F1 sürücüsü" oluyor. Oyun olarak o kadar oynuyorum diye F1 pilotu olup o arabaya geçseydim daha ilk hızlı virajda boynumu kırardım. Bırak 300+ km. boyunca yarışmayı daha ilk turu bitiremezdim.

Ben de F1 oyunu oynuyorum bende mi F1 pilotuyum arkadaşım, her F1 oyunu oynayan F1 pilotu mu?😃

Cem bölükbaşı şu an F3 Asya serisinde yarışıyor bugün en iyi sonucunu alarak yarışı 5. sırada bitirdi. 8 yarış üst üstte de F3 Asya serisinde ilk 10 da yer aldı.

Hocam nazarınız değdi herhalde yarış dışı kaldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı