- Makaleler
- 51
GT4 yarışçısı o ama çok sempatik ve yetenekli birisi.Cem Bölükbaşı.
GT4 yarışçısı o ama çok sempatik ve yetenekli birisi.Cem Bölükbaşı.
GT4 yarışçısı o ama çok sempatik ve yetenekli birisi.
Bir ara F1'de oynamıştı galiba youtube kanalında gördüm.GT4 yarışçısı o ama çok sempatik ve yetenekli birisi.
Bir ara F1'de oynamıştı galiba youtube kanalında gördüm.GT4 yarışçısı o ama çok sempatik ve yetenekli birisi.
Bir ara F1'de oynamıştı galiba YouTube kanalında gördüm.
Bir ara F1'de oynamıştı galiba YouTube kanalında gördüm.
Formula 1 Espor oyuncusu aynı zamanda, onu görmüşsünüzdür belki. Gerçi F3 Asya'ya geçmiş, o yüzden sayılabilir.Bir ara F1'de oynamıştı galiba youtube kanalında gördüm.
Bir ara F1'de oynamıştı galiba youtube kanalında gördüm.
Ben de 10 yıldan uzun süredir F1 oynuyorum, sıfır yardımcıyla yarışçıların gerçek zamanlarına da ulaşıyorum. O zaman en çok ben F1 pilotuyum forumda.Bir ara F1'de oynamıştı galiba youtube kanalında gördüm.
Ben de F1 oyunu oynuyorum bende mi F1 pilotuyum arkadaşım, her F1 oyunu oynayan F1 pilotu mu?
Cem bölükbaşı şu an F3 Asya serisinde yarışıyor bugün en iyi sonucunu alarak yarışı 5. sırada bitirdi. 8 yarış üst üstte de F3 Asya serisinde ilk 10 da yer aldı.
Ben bunu yazmadan önce yarış çoktan bitmişti ve o yarışta da yarış dışı kalmıştı. Benlik bir durum yok.Hocam nazarınız değdi herhalde yarış dışı kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.