En sevdiğiniz hareketli müzikler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Normalide güzel ama nightcore hali çok daha iyi.
Skillet'in herhangi bir müziğini atsam olur buraya hepsi mükemmel şarkılar bana kalırsa :D

Son düzenleme:
17 yaşımdan bu yana hareketli müzik az dinlerim şu an yaş 36.
Damarcıyımdır.
İnsan yaş aldıkça dinginleşiyor. Ben de lisede damarcıydım. Şu an Türk sanat müziği o kadar keyif veriyor ki size anlatamam. Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Erol Evgin, Tanju Okan. Daha onlarcasını sayabilirim.

İnsan yaş aldıkça dinginleşiyor. Ben de lisede damarcıydım. Şu an Türk sanat müziği o kadar keyif veriyor ki size anlatamam. Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Erol Evgin, Tanju Okan. Daha onlarcasını sayabilirim.
Türk Sanat Müziği de aslında Bizans kültüründen kalma.Saydığınız sanatçılar da zaten Akdeniz ezgilerini bestelemişlerdir.

Türk Sanat Müziği de aslında Bizans kültüründen kalma. Saydığınız sanatçılar da zaten Akdeniz ezgilerini bestelemişlerdir.

Tarihi hakkında ne yazık ki çok bilgiye sahip değilim. Ama attığınız iki eseri de bilirim, kulağım aşinadır. Ayrıca benim de plaklarım var. Ne muazzam ses o öyle. Sanki yanında söylüyorlar. Orijinal taş plaklar çok pahalı olsa da bazı Zeki Müren eserlerini alabilmiştim. Çok çok farklı bir haz benim için.

Bu arada @erengore hocamın konusunu biraz saptırdık ama bize kızmaz herhalde :D

Tarihi hakkında ne yazık ki çok bilgiye sahip değilim. Ama attığınız iki eseri de bilirim, kulağım aşinadır. Ayrıca benim de plaklarım var. Ne muazzam ses o öyle. Sanki yanında söylüyorlar. Orijinal taş plaklar çok pahalı olsa da bazı Zeki Müren eserlerini alabilmiştim. Çok çok farklı bir haz benim için.

Bu arada @erengore hocamın konusunu biraz saptırdık ama bize kızmaz herhalde :D
Plaktan dinlemek çok iyi şimdi artık Nette bulunan şarkılarda Plak hissi vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı